Φαίδρα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και είναι κούκλα!
Showbiz

Φαίδρα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και είναι κούκλα!

Μόλις 17 ετών, η Φαίδρα Παπανδρέου, κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου είναι το νέο next big thing στον χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. 

Δεν είναι τυχαίο που η νεαρή κοπέλα εδώ και τρία χρόνια περπατάει με ρούχα της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη στις πασαρέλες.

Αυτό συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο λαμπερό event του Madwalk που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη από το Mega.

Η Φαίδρα περπατάει στο catwalk από όταν ήταν 15 ετών, δηλαδή εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και μάλιστα καταφέρνει πάντα να μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας.

Παρ' όλο που είναι πολύ καλή στο μόντελινγκ, προτεραιότητα για την ίδια είναι οι σπουδές της. Ολοκληρώνει σύντομα τις μαθητικές της υποχρεώσεις και όνειρό της είναι να ακολουθήσει κατεύθυνση προς τις κοινωνικές επιστήμες καθώς έχει ιδιαίτερη αγάπη για την ψυχολογία.

Έχει πολύ μεγάλη αγάπη για τον χορό και από μικρή ασχολούνταν με το μπαλέτο. Επίσης είναι καλλιτέχνης αφού λατρεύει τη ζωγραφική, όμως είναι ξεκάθαρο το τι θέλει να κάνει στο μέλλον.

Έχει αδυναμία και στους δύο γονείς της και είναι περισσότερο φιλαράκια παρά γονείς με παιδί. Μάλιστα συχνά κάνει βραδινές εξόδους μαζί τους, απολαμβάνοντας την παρέα τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved