Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας του και τα τρυφερά λόγια του Αρναούτογλου
Showbiz

Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας του και τα τρυφερά λόγια του Αρναούτογλου

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή Mega Stories αποκαλύπτοντας τις τελευταίες στιγμές του αξέχαστου Ολυμπιονίκη αλλά και άγνωστες στιγμές που βίωσαν τόσο τις ευτυχισμένες όσο και τις δύσκολες όταν αρρώστησε. 

Η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της στιγμής που η διάγνωση με καρκίνο λύγισε τόσο τον ίδιο όσο και τα μέλη της οικογένειάς του.

«Ο Αλέξανδρος άρχισε να έχει μούδιασμα στο πόδι από τότε που ο μικρός μας ήταν τριών μηνών, το καλοκαίρι του 2021. Ήταν μεταστατικός καρκίνος από τον πνεύμονα. Μέχρι που τα Χριστούγεννα του '20 προς το '21 κάναμε μία μαγνητική και είδαμε ότι ένας όγκος πιέζει το νεύρο της αισθητικότητας. Η βιοψία έδειξε ότι ο καρκίνος ήταν μεταστατικός και εκεί ήταν το σοκ. Ήταν σε στάδιο 4 ο καρκίνος. Έπρεπε να φύγουμε για την Αθήνα. Εκεί συνειδητοποιήσαμε και οι δύο τι είναι οικογένεια. Τι είναι οικογένεια; Ότι αγωνίζομαι για την οικογένεια που αγαπάω. Όλη αυτή η ιστορία χημειοθεραπειών, θηλασμού δικού μου για τον γιο μου, πήγαινε ταυτόχρονα. Στην αρχή ήμασταν πολύ δυνατοί αλλά πιο προσγειωμένος ήταν ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Εμείς είχαμε μία βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρει. Εκείνος έλεγε «χαλαρώστε, δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο. Τον αντιμετώπιζε όμως όπως ακριβώς τους αντιπάλους του. Έμπαινε σε έναν αγώνα με το δεδομένο ότι μπορεί να χάσει από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Ήθελε να είναι έτοιμος και για το χειρότερο σενάριο».

Η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές του τις οποίες βίωσε φυσικά και εκείνη κοντά του με πόνο ψυχής: «Αρκετά προς το τέλος κάναμε την πρώτη συζήτηση για το φευγιό. Ωστόσο την επιθυμία για τη δημοπράτηση των μεταλλίων του, την είχε εκφράσει από πολύ νωρίς. Οι κουβέντες που ανταλλάξαμε ως ζευγάρι και η δική του εξομολόγηση πως πιστεύει ότι δεν θα τα καταφέρει, έγινε προς το τέλος. Κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο αισθάνθηκε ότι θέλει να τελειώσει το μήνυμα που ήθελε να ανεβάσει. Μου είχε πει ότι σκεφτόταν να γράψει κάτι και του είχα πει ότι δεν θα χρειαστεί. Όμως τελικά έκλεισε όλες τις υποθέσεις του πριν φύγει».

Μιλώντας για τις τελευταίες αυτές στιγμές του, η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, παρ' όλο που ήξερε ότι θα φύγει από τη ζωή, δεν είχε χάσει το χαμόγελό του. «Δεν είχε χάσει το χαμόγελό του μέχρι το τέλος, έκανε πλάκα, όμως ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει. Ήταν πολύ γενναίος απέναντί μου στο τέλος. Δικαίωσε την επιλογή του να μην πει για τον καρκίνο που περνούσε. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε στην κηδεία του».

Συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη όχι μόνο λόγω της κοινής τους καταγωγής από τη Θεσσαλονίκης αλλά και γιατί ο παρουσιαστής είχε γνωρίσει τον νεαρό αθλητή του Τάε Κβο Ντο μόλις στα 15 του χρόνια. Όπως περιέγραψε ο Γρηγόρης, τον είχε συναντήσει ο πατέρας του για να του μιλήσει για τον αθλητή γιο του και για την επιθυμία του να ασχοληθεί στο μέλλον με το συγκεκριμένο άθλημα στο οποίο μας έκανε πολύ περήφανους ο Αλέξανδρος. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι όταν έμαθε για τον θάνατό του συγκλονίστηκε καθώς δεν γνώριζε, όπως ήταν η επιθυμία του Αλέξανδρου ότι έδινε τόσο μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved