Mente Fuerte: Η σχέση του με τη Σολωμού και το άγριο χώσιμο στην Γραμμέλη: «Είσαι φάουλ.Είσαι λάθος»
Showbiz

Mente Fuerte: Η σχέση του με τη Σολωμού και το άγριο χώσιμο στην Γραμμέλη: «Είσαι φάουλ.Είσαι λάθος»

O Mente Fuerte μίλησε στον Fipster για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού αλλά και το περιστατικό με τον δημοσιογράφο και τα έχωσε στην Αφροδίτη Γραμμέλη!

«Με την Μαρία Σολωμού τα έχετε;», ρώτησε ο Fipster για να του απαντήσει ο ράπερ: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά»!

Όταν ρωτήθηκε «Τι θαυμάζεις περισσότερο στη Μαρία;», εκείνος τόνισε:

«Όλα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα»!

Ο γνωστός ράπερ θέλησε να πάρει θέση και για το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με τη Μαρία Σολωμού και έναν δημοσιογράφο από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας για το εν λόγω περιστατικό

«Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…

Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved