Πασχάλης Τσαρούχας: Δείτε τον 16χρονο γιο του, Αχιλλέα - Έχουν ίδιο ύψος (Photos)
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: Δείτε τον 16χρονο γιο του, Αχιλλέα - Έχουν ίδιο ύψος (Photos)

Ο γιος της Θεοφάνιας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα έχει αλλάξει πολύ! Ο Αχιλλέας Τσαρούχας είναι 16 χρονών και είναι ένας κούκλος και μοιάζει στον μπαμπά του! 

Ο γιος του ηθοποιού είναι κατάξανθος και ψηλός σαν τον Πασχάλη!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει αποκτήσει επίσης μία κόρη, από τη σχέση του με τη Νατάσσα Παπαγιάννη, η οποία είναι 6 ετών.

Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν», πώς αντέδρασε ο γιος του στον ερχομό της ετεροθαλούς αδερφής του, ο ηθοποιός απάντησε «”Α! Τέλεια!”, είπε, γιατί ο Αχιλλέας θέλει να έχει συγγενείς παντού, του αρέσει, ήταν ο καημός του, από τότε που ήμασταν με τη Θεοφάνια, ότι ήθελε αδελφάκια… Είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, έχουν το ίδιο αίμα, έχουν τα ίδια δικαιώματα, έχω τις ίδιες υποχρεώσεις».

Και η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει ακόμα δύο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα είναι 16 ετών και μία φωτογραφία πατέρα και γιου από συναυλία που παρευρέθησαν κάνει το γύρο του διαδικτύου και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα που έχουν!

Ο ηθοποιός πήγε με τον 16χρονο Αχιλλέα στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο γιος του έχει μεγαλώσει και είναι κούκλος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved