Ράνια Τζίμα: «Τα Χριστούγεννα ελπίζω γαλήνια, ζεστά, με αγκαλιές»
Showbiz

Ράνια Τζίμα: «Τα Χριστούγεννα ελπίζω γαλήνια, ζεστά, με αγκαλιές»

Η Ράνια Τζίμα παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Mega και αποκαλύπτει τις ουσιαστικές προκλήσεις αυτής της θέσης. Με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία, η ίδια παραδέχεται ότι τίποτα δεν την μπλοκάρει, αλλά συνεχίζει να ενοχλείται όταν οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο τους.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο μεγάλη δυσκολία της πορείας της, για την οικογένειά της αλλά και για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία στη μέχρι τώρα πορεία σας;

Νομίζω ότι από τις δυσκολότερες συγκυρίες ήταν όταν έκλεισε το παλιό Mega και με να με χωρίς δουλειά και ταυτόχρονα η τότε κυβέρνηση είχε αποφασίσει να διαμορφώσει ένα πλαίσιο μιας περίκλειστης αγοράς με μόλις τέσσερα κανάλια. Τότε αισθάνθηκα ό τι ίσως να μην καταφέρω να συντηρήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, αισθάνθηκα πραγματικό φόβο επιβίωσης και ήταν μια δύσκολη στιγμή. Όμως είναι όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές που μας κρατούν γειωμένους και αυτό είναι τελικά δώρο πολύτιμο.

Εκπομπές ή δελτία ειδήσεων;

Δελτία ειδήσεων από όποια θέση. Η αδρεναλίνη τους δεν συγκρίνεται με τίποτα

Πώς διαχειρίζεστε τις δύσκολες συνεργασίες;

Τις αντιμετωπίζω ως πολύτιμα μαθήματα, γιατί αυτό είναι. Ακόμη και από τον πιο δύσκολο συνεργάτη στον κόσμο έχεις να μάθεις πράγματα. Είτε γιατί ο άνθρωπος αυτός μέσα στις δυσκολίες του, σίγουρα θα έχει και προτερήματα, είτε γιατί έτσι κι αλλιώς εξελίσσεσαι εσύ προσωπικά, εξασκώντας την υπομονή και την οριοθέτηση.

Η οικογένειά σας κατανοεί την απαιτητικά συνθήκη αυτής της δουλειάς;

Η οικογένειά μου έχει καταλάβει ότι η δουλειά μου είναι για εμένα πηγή ζωής ότι για να είμαι ισορροπημένη και στους υπόλοιπους ρόλους μου πρέπει να την απολαμβάνω. Και αυτή η δουλειά δεν γίνεται με όρους σου ζητά τα πάντα

Τα Χριστούγεννα για εσάς φέτος θα είναι...

Ελπίζω γαλήνια, ζεστά, με αγκαλιές

Πηγή: Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved