Ντίνος Σιωμόπουλος: «Είχα ως πρότυπο τον αείμνηστο πατέρα μου, Γιάννη»
Showbiz

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Είχα ως πρότυπο τον αείμνηστο πατέρα μου, Γιάννη»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα είναι το επιτυχημένο δίdυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακο στο mega.

Οι δυο παρουσιαστές έδωσαν συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις προσδοκίες του.

Τι θεωρείτε ότι θέλει ο κόσμος από τους πολιτικούς;

Ντ. Σ.: «Να είναι έντιμοι, να είναι ειλικρινείς, να βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από το δικό τους, να είναι αποτελεσματικοί και να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που βλέπουν τους πολιτικούς ως ένα σκαλοπάτι για να βρουν δουλειά στους ίδιους ή στα παιδιά τους από το “παράθυρο” και όχι αξιοκρατικά. Αυτό είναι μια πληγή που δεν ξέρω πότε θα κλείσει».

Στ. Γκ.: «Σίγουρα αλήθεια. Όχι πολλά και φουσκωμένα λόγια και μη ρεαλιστικές απαντήσεις»

Αυτό που θέλει το βρίσκει;

Ντ. Σ.: «Άλλοτε ναι και άλλοτε όχι. Εξαρτάται από ποια μεριά βρίσκεται ο πολιτικός και φυσικά ο πολίτης».

Στ. Γκ.: «Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση, η οποία νομίζω θα απαντηθεί την ημέρα των εκλογών. Από αυτό το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων που βλέπω αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τελικά ο κόσμος βρίσκει τις απαντήσεις που ψάχνει».

Ποιες οι προσδοκίες σας όταν ξεκινούσατε ως δημοσιογράφοι και τι εν τέλει αντιμετωπίσατε; Μετανιώσατε ποτέ που ακολουθήσατε αυτό το επάγγελμα;

Ντ. Σ.: «Ασκώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου εδώ και περίπου 27 χρόνια. Από τα 15 μου χρόνια, όταν έγραψα μια έκθεση στο σχολείο γνώριζα ότι θα γίνω δημοσιογράφος. Είχα βέβαια πρότυπο τον αείμνηστο πατέρα μου, Γιάννη Σιωμόπουλο, που ήταν ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς συντάκτες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική δημοσιογραφία. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή, και μάλιστα κάθε χρονιά που περνάει διαπιστώνω ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Η συμβουλή του πατέρα μου ήταν να κάνω σταθερά βήματα με γνώμονα την αξιοπρέπεια και την ιστορία του επωνύμου που φέρω».

Στ. Γκ.: «Είμαι αισίως 12 χρόνια στον χώρο και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Όταν ξεκινούσα σε αυτή τη δουλειά, δεν είχα την προσδοκία ούτε να παρουσιάσω μια εκπομπή, ούτε να κάνω δελτία ειδήσεων. Ήμουν ένα κορίτσι που ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω. Οπότε είχα πάρα πολλή όρεξη στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Εξακολουθώ να είμαι πάρα πολύ εργατική και παρότι ξυπνάω από τη μαύρη νύχτα χαίρομαι να βλέπω να μεγαλώνει to “παιδί μας”, γιατί για εμάς η εκπομπή πια είναι το' παιδί μας. Δεν μετάνιωσα ποτέ ) που μπήκα σε αυτόν τον χώρο, ούτε ένα δευτερόλεπτο»

Πηγή: Βημαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved