Σιωμόπουλος - Γκαντώνα: Αποκάλυψαν τι κρατάνε και τι αφήνουν απο το 2022
Showbiz

Σιωμόπουλος - Γκαντώνα: Αποκάλυψαν τι κρατάνε και τι αφήνουν απο το 2022

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα είναι το επιτυχημένο δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακο στο mega.

Οι δυο παρουσιαστές έδωσαν συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν τους στόχους που έχουν για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκαν τι κρατάνε και τι αφήνουν από την φετινή χρονιά.

Αυτή η περίοδος των εορτών είναι περίοδος απολογισμού. Τι κρατάτε και τι αφήνετε από αυτή τη χρονιά;

Ντ. Σ.: «Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλοι κάνουμε απολογισμό για το τι συνέβη στη ζωή μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και τι πρέπει να αλλάξουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσω από αυτή τη χρονιά τις όμορφες στιγμές που είχα με την οικογένειά μου, τις αγωνίες και τα όποια λάθη έχω κάνει στη δουλειά μου, ώστε να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο του χρόνου, και θα αφήσω πίσω όλους τους τοξικούς ανθρώπους που βρέθηκαν στον δρόμο μου».

Στ. Γκ.: «Πάντα κρατώ και θετικά και αρνητικά, γιατί θέλω να διορθώνω τα λάθη μου. Επειδή όμως αυτή η χρονιά στιγματίστηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το οποίο μπορεί να είναι μακριά μας αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το ξεπεράσω πολύ εύκολα, κρατάω το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την υγεία μας και που ζούμε σε ένα περιβάλλον ασφαλές. Τίποτα δεν είναι πια δεδομένο στον κόσμο. Επίσης, δεν θα ήθελα να μας απασχολούν σε επίπεδο επικαιρότητας υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την κακοποίηση και τις γυναικοκτονίες. Είναι υποθέσεις που όταν τις ακούω με ταράζουν σε πολύ σοβαρό επίπεδο».

Και οι στόχοι σας, προσωπικοί και επαγγελματικοί, για την επόμενη χρονιά;

Ντ. Σ.: «Ε, ας κρατήσω και κάτι για εμένα! Την υγεία μας να έχουμε και όλα είναι εφικτά!».

Στ. Γκ.: «Δεν βάζω πολύ μεγάλους στόχους, γιατί για εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Χαίρομαι που η εκπομπή πηγαίνει καλά και ο στόχος μας είναι και εφέτος να κερδίσουμε τον κόσμο, να τον κρατήσουμε στην εκπομπή και να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευθεί. Τη διοίκηση του σταθμού, τον Πρόεδρο του σταθμού μας, 4ην ομάδα της εκπομπής μας»

Πηγή: Βημαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved