Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον σύζυγό της!
Showbiz

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον σύζυγό της!

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022 έγινε γνωστό πώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τριβυζά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πολύ πρόσφατα. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor έδειχνε πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ιδιαίτερα μέσα από το ριάλιτι είχε εκφράσει πολλές φορές τα συναισθήματά της για εκείνον, αλλά και το πόσο πολύ της λείπει.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς παρά το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι πεντέμιση χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, φαίνεται πώς αποφάσισαν να χωρίσουν και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του και σίγουρα όλο αυτό είναι μια αλλαγή που κανένας μας δεν περίμενε. Όλα ξεκίνησαν μέσα από τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η κοπέλα έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί, ενώ η ίδια γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια χωρίς εκείνον, που ήταν πριν από λίγες μέρες.

Το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου και ενώ ήδη έχουν ακουστεί όλα αυτά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα γενέθλιά της, με το οποίο έμμεσα επιβεβαίωνε και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, μιας και ο ίδιος δεν φαίνεται σε κανένα από τα στιγμιότυπα που είδαμε.

Μάλιστα, συνόδευσε την συγκεκριμένη δημοσίευση με το εξής μήνυμα: «Μεγάλωσα και εγώ όπως μου στέλνετε όλοι οι φίλοι μου αφού μεγάλωσα και εγώ πάει. Χαρούμενα γενέθλια σε μένα λοιπόν! Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά με εμένα να είμαι σίγουρα πιο σοφή, πιο δυνατή, με ανθρώπους που μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ, αν και είχαμε και κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτός ο χρόνος με βρίσκει να κυνηγάω πιο πολύ τα θέλω μου. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν έστω και 2 λεπτά για να μου πουν χρόνια πολλά και νιώθω τυχερή και ευλογημένη για αυτά που έρχονται»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved