Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Ο απίθανος στολισμός στο σαλόνι τους και η υπέροχη γωνιά… αγάπης!
Showbiz

Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Ο απίθανος στολισμός στο σαλόνι τους και η υπέροχη γωνιά… αγάπης!

Σε ένα υπέροχο και γεμάτο ζεστασιά σπίτι μένουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις ευτυχισμένες και δημιουργικές περιόδους στη ζωή του και αναμένουν τις ημέρες των Χριστουγέννων για χαλάρωση και ωραίες στιγμές με φίλους και συγγενείς.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν ήδη στολίσει το όμορφο σπιτικό τους και η Δανάη μας χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το πανέμορφο και γεμάτο όμορφα αντικείμενα σαλόνι της.

Cozy με μοντέρνες πινελιές κι ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στην άκρη με την επιγραφή

«All you need is love»!

Δες το στη gallery

«Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του και κάποια πράγματα είναι καρμικά στη ζωή. Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ… Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα. Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα «Ωραίο!». Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθα out of the blue, φυσιολογικά. Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής», έχει πει η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved