Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήταν ένας χρόνος αλλαγών για εμένα»
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήταν ένας χρόνος αλλαγών για εμένα»

Ο τηλεοπτικός Σταύρος της σειράς Σασμός, κατά κόσμον Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για όλα σε συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι αυτή η χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες ήταν για εκείνον μια χρονιά πολλών αλλαγών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

  • Πώς ήταν το 2022 για εσάς;

Ήταν ένας χρόνος μεγάλων αλλαγών για εμένα. Αρχικά, γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι μου, που ήταν μία από τις σημαντικότερες αλλαγές της ζωής μου. Ήταν μία χρονιά έντονης δημιουργικότητας, μία θετική χρονιά.

  • Συμμετέχετε σε μία επιτυχημένη σειρά και σε δύο παραστάσεις, ενώ έχετε και οικογένεια. Πώς τα καταφέρνετε όλα;

Δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές νιώθω να γονατίζω, αλλά ξέρω πως στο επάγγελμά μας υπάρχουν κάποιες περίοδοι που είναι έντονες και κάποιες άλλες που είναι λιγότερο. Οπότε έδωσα όλη μου τη δύναμη και την ενέργεια προκειμένου όσα κάνω αυτό το διάστημα να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

  • Μέσα από τον «Σασμό» σάς βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Ήταν προσωπική σας επιλογή να μη συμμετέχετε σε κάποια άλλη σειρά;

Ήταν προσωπική επιλογή. Ήθελα να τα πηγαίνω εγώ τα πράγματα και όχι να με πηγαίνουν αυτά. Δεν άρπαξα την πρώτη ευκαιρία που βρήκα για να παίξω στην τηλεόραση. Αποφάσισα να το κάνω όταν ήμουν έτοιμος και να μπορώ να κάνω ό,τι καλύτερο για την παρουσία μου σε αυτή. Παλαιότερα, ήταν μεγάλος ο φόβος μου και η ανασφάλεια για το πώς θα αντιμετωπίσω αυτό το μέσο και αυτή την έκθεση, που δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα αν το δοκίμαζα. Τώρα, αισθάνθηκα ότι στο θέατρο είχα κάνει έναν αρκετά μεγάλο κύκλο και είχα την ανάγκη να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

  • Πώς σας φαίνεται η τηλεόραση;

Ακόμη δεν είμαι σε θέση να κάνω έναν πλήρη απολογισμό. Ξέρω, όμως, πως η δουλειά στην τηλεόραση μου είναι απροσδόκητα ευχάριστη. Είναι πολύ πιο απενεχοποιημένη απ' ό,τι στο θέατρο. Τα πράγματα γίνονται με ειλικρίνεια, χωρίς κουλτουριάρικες φανφάρες. Με χαροποιεί ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή στοχεύουν στο κέντρο και όχι σε όλα τα γύρω γύρω, το οποίο γίνεται καμιά φορά στο θέατρο.

  • Ποια ήταν τα κριτήριά σας για να πείτε το «ναι» στον Σασμό;

Ο κύριος λόγος ήταν το ποιοι ηθοποιοί συμμετέχουν. Έβλεπα στη σειρά ηθοποιούς που εκτιμώ, θαυμάζω και έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους στο θέατρο. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω παρακολουθήσει πολλή τηλεόραση, για να συγκρίνω. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο.

  • Αυτό βλέπει ο κόσμος στη σειρά και έχει αυτή την αποδοχή;

Σίγουρα ο κόσμος το καταλαβαίνει. Είναι, βέβαια, πολυπαραγοντικό το θέμα. Αυτή η ιστορία έπιασε και μια βαθιά ελληγικότητα. Άγγιξε την ψυχοσύνθεση του Έλληνα και όχι μόνο του Κρητικού. Και με τα καλά του και με τα κακά του. Όσον αφορά τη βεντέτα αλλά και την αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων. Έχει μια βαθιά ελληνικότητα, είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved