Χριστοδούλου: «Εύχομαι το 2023 να έχουμε υγεία & να μη συμβούν πράγματα που θα μας γεμίσουν φόβο»
Showbiz

Χριστοδούλου: «Εύχομαι το 2023 να έχουμε υγεία & να μη συμβούν πράγματα που θα μας γεμίσουν φόβο»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο τηλεοπτικός Σταύρος της σειράς Σασμός κατά κόσμον Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, έκανε και μια ευχή για το νέο έτος που μόλις μπήκε!

Τι πιστεύετε πως έχει ανάγκη ο κόσμος μιας και φέτος πολλά θέατρα πάνε πολύ καλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές;

Ισχύει πολύ αυτό. Κάποιοι έλεγαν πως το θέατρο θα πεθάνει και θα περάσει μεγάλη κρίση εξαιτίας και της έκρηξης της μυθοπλασίας στηντηλεόραση αλλά και των μέτρων κατά της πανδημίας. Ο κόσμος δείχνει πως έχει απόλυτη ανάγκη την επαφή με την τέχνη του θεάτρου και τους ηθοποιούς.

Έχει ανάγκη το ζωντανό θέαμα που δίνει το θέατρο και πιστεύω πως η απόσταση που δημιουργήθηκε στην πανδημία γέννησε την ανάγκη για επαφή με το θέατρο. Ο κόσμος θέλει να τα δει όλα. Εγώ, συμμετέχοντας σε δύο παραστάσεις που πάνε καλά, νιώθω πως ο κόσμος έχει ανάγκη την αλήθεια. Δεν υπάρχει χώρος για αρπαχτές και για εύκολες συνταγές.

  • Πραγματικά, φέτος, σημειώνετε επιτυχία και στις τρεις συνεργασίες σας.

Ναι, επαγγελματικά νιώθω πλήρης. Είμαι σε μία σειρά που ο κόσμος αγαπάει, σε μία παράσταση, ως ηθοποιός, που ο κόσμος δείχνει προτίμηση και σε μία δική μου παράσταση που συγκινεί. Δεν έχω τι άλλο να ζητήσω.

  • Είναι για εσάς ένα είδος επιβράβευσης;

Ναι... Και πιστεύω πως τα πράγματα για εμένα συνέβησαν τώρα γιατί για εμένα ήταν αβίαστα. Τώρα χαλάρωσα, άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν πιο απενοχοποιημένος στις επιλογές μου και τα πράγματα ήρθαν όπως έπρεπε να έρθουν. Αποφάσισα σε ό,τι κάνω να βρω τη χαρά και τη δημιουργικότητά μου. Γενικά, ό,τι κάνω προσπαθώ να το κάνω ενθυμούμενος γιατί ξεκίνησα αυτή τη δουλειά και όχι για να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.

  • Δεν υπάρχουν στιγμές κούρασης και εξάντλησης; Τι σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε;

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι αν η τρέλα που ζω είναι ζωή, αλλά ξέρω πως αυτό δεν είναι για πάντα. Επίσης, η κάθε στιγμή για εμένα έχει τη σημασία της. Η στιγμή που είμαι με τα παιδιά μου, που περνάω χρόνο με τη γυναίκα μου, που είμαι στη δουλειά μου, είναι αυτούσιες. Ζω το παρόν, για να μη μου φεύγει η ζωή σε μιζέριες. Είμαι στην αρχή της δημιουργικότητάς μου και ξέρω πως τα πράγματα είναι εφήμερα με έναν τρόπο. Οπότε προσπαθώ να τα χαρώ τώρα που υπάρχουν και μετά δεν ξέρω πού θα με βγάλει ο δρόμος.

  • Μία ευχή για το νέο έτος;

Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να μη συμβούν πράγματα που θα μας απομακρύνουν και θα μας γεμίσουν φόβο. Εύχομαι να γίνουμε πιο συνειδητοί στη ζωή μας και να στοχεύσουμε στην ειλικρίνεια, είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved