Ελένη Καρακάση: «Το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά»

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η χρονιά που φεύγει ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη!

  • Πώς θα χαρακτήριζες το 2022, τώρα που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του;

Το 2022 ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ξεκίνησε δύσκολα, συνεχίστηκε ακόμη πιο δύσκολα αλλά κλείνει πολύ καλά και με μια αισιοδοξία για το '23. Όσον αφορά την υγεία μου, μετά την περιπέτεια που πέρασα, είναι όλα καλά και στη δουλειά αρκετά δημιουργικά.

  • Έχασες καθόλου την αισιοδοξία που σε διακρίνει, μετά τις δυσκολίες που πέρασες;

Κοίτα, αυτό που ο κόσμος και άλλοι βλέπουν είναι το γενικό. Η αισιοδοξία δεν υπάρχει πάντα. Στιγμές μαυρίλας περνάω και είναι αρκετές, αλλά δεν αφήνω να με πάρει από κάτω. Αντιδρώ. Τι σημαίνει αντιδρώ; Κοιτάζω να κάνω κάτι για μένα, προσέχω τον εαυτό μου, παίρνω κάποια τηλέφωνα που πρέπει ή αν με έχει εκνευρίσει κάτι παίρνω για να το λύσω.

  • Τώρα απέκτησες την αντίδραση που περιέγραψες ή την είχες ανέκαθεν;

Ανέκαθεν. Ίσως μου την έχει εντρυφήσει η μητέρα μου, η οποία είναι τέτοιος άνθρωπος. Παίρνει τα πράγματα στα χέρια της και δεν αφήνει να την παίρνει από κάτω.

  • Φέτος, κλείνεις 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχεις χάσει τον ρομαντισμό, που ίσως τον έβλεπες στο ξεκίνημά σου;

Όχι. Και ξέρεις πότε το καταλαβαίνω; Κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή, ακόμα κι αν είναι σε κάποια μουσική εκπομπή, που πηγαίνουμε και τραγουδάμε, υπάρχει ένα χτυποκάρδι, ένα ελαφρύ τρέμουλο κι ένας φόβος για το τι θα συμβεί αν κάτι πάει λάθος. Βέβαια, έχει αλλάξει μορφή από την πρώτη φορά που βγήκα στη σκηνή -και τη θυμάμαι πολύ έντονα-, αλλά πάντα υπάρχει.

  • Όλο αυτό είναι καλό για έναν καλλιτέχνη;

Ναι. Αυτή είναι και η γοητεία της δουλειάς. Κάθε φορά που νιώθω αυτό το συναίσθημα λίγο πριν βγω στη σκηνή, προσπαθώ να μαζευτώ γιατί δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Σαν μία καινούργια μέρα. Και κάθε φορά γίνεται κάτι διαφορετικό, κάτι αλλάζει στον τρόπο που παίζουμε. Το βλέμμα του συναδέλφου; Ένα μικρό σαρδάμ και πώς θα το αντιμετωπίσουμε; Η αντίδραση κάποιου θεατή;, είπε η Ελένη Καρακάση στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved