Τζούλια Κόλλια: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!
Showbiz

Τζούλια Κόλλια: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Μέσω του Instagram αποκάλυψε η Τζούλια Κόλλια, το όμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε το 2018 μέσα από το My Style Rocks καλύτερα, ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! 

Η ξανθιά καλλονή έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και τώρα ένιωσε έτοιμη να το αποκαλύψει με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε με το σκυλάκι της και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια.

Ακόμα πιο όμορφος όμως ήταν ο τρόπος που επέλεξε για να το ανακοινώσει στον μέλλοντα μπαμπά και σύντροφό της, τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη. Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της, έστειλε τον σκυλάκο τους, με το τεστ εγκυμοσύνης στο στόμα για να του ανακοινώσει ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο charmie🐶 (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon 🐶 όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα 😂

Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά 😂 και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι🍼σε λίγους μήνες από τώρα⏳🤞🏻».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved