Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής της – Επέστρεψε στο γηροκομείο
Showbiz

Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής της – Επέστρεψε στο γηροκομείο

 

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Ρένας Κουμιώτη από το Γηροκομείο Αθηνών.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά της με την εποχή των μεγάλων τραγουδιών της δεκαετίας του ’70, δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα φιλοξενίας στο ίδρυμα και ξάφνου, εν μία νυκτί, αποφάσισε να το εγκαταλείψει σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso.

Να σας θυμίσουμε ότι ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα προς άγνωστη για όλους κατεύθυνση.

Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Γηροκομείο.

Την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτούν πίσω όπως και έγινε χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση.

Να σας θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η ίδια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο πολυαγαπημένος της πρωτότοκος γιος Γιάννης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

Αν και η είδηση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο, κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπόρεσε να της πει για την τραγική είδηση θανάτου του γιου της. Άλλωστε, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που η ίδια βίωνε δεν θα μπορούσαν παρά να την ισοπεδώσουν ψυχολογικά. Έτσι η ίδια δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της και ας έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες από το τραγικό γεγονός.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο, ύστερα από δύο χρόνια, χώρισαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved