Λιανός: Μας έδειξε το σπίτι του και ζηλέψαμε-Το ιδιαίτερο χρώμα στην κουζίνα και η μεγάλη... καρδιά
Showbiz

Λιανός: Μας έδειξε το σπίτι του και ζηλέψαμε-Το ιδιαίτερο χρώμα στην κουζίνα και η μεγάλη... καρδιά

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων να μην περνά και πολλές ώρες μέσα στο σπίτι του, όμως εκεί βρίσκει ηρεμία και γαλήνη τις ώρες που επιθυμεί.

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές της γενιάς του, με άπλετο ταλέντο και απίστευτο χιούμορ. Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story αλλά και από τα τραγούδια του, όμως η παρουσίασε του έκλεψε την καρδιά.

Ο Γιώργος Λιανός, το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Survivor All Star και ο ίδιος είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις χαλαρές στιγμές που περνάει με την οικογένειά του στο σπίτι του στην Αθήνα.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός, μας δείχνει την είσοδο του σπιτιού του, με τον τοίχο δίπλα στην πόρτα να έχει μια διακοσμητική καρδιά γεμάτη φωτογραφίες της οικογένειας.

Αυτό, όμως που μας ενθουσίασε ήταν η τιρκουάζ κουζίνα, η οποία είναι βγαλμένη από περιοδικό. Όπως θα δείτε, ο χώρος διαθέτει αρκετά ντουλάπια αποθήκευσης, ενώ στα συρτάρια, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη έχουν τοποθετήσει ειδικά εξαρτήματά ώστε να μην μπορεί η μικρή Βαλέρια – Ασημούλα να τα ανοίξει.

Δείτε στην παρακάτω gallery το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Λιανού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved