Γιώργος Κωνσταντίνου: «Τι σημαίνει σταρ; Αυτό είναι ξενόφερτο είδος»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Τι σημαίνει σταρ; Αυτό είναι ξενόφερτο είδος»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα… απωθημένα και αποκάλυψε εάν έχει!

  • Σταρ υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα;

Τι σημαίνει σταρ; Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ξενόφερτο είδος. Το υπέροχος, υπερτάλαντος ηθοποιός, μεταφράστηκε σε σταρ. Κάθε τέλειος, αληθινός καλλιτέχνης μπορεί να είναι σταρ. Έπειτα το σταρ είναι και ευάλωτο. Πόσοι σταρ της έβδομης τέχνης έσβησαν με τον καιρό άδοξα; Και πόσοι γνήσιοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες έμειναν στην ιστορία;

  • Απωθημένα έχετε στη ζωή σας;

Δεν το έχω ψάξει αυτό. Βάδισα με τη ζωή χέρι, χέρι, και πήγα εκεί που με οδήγησε. Όλοι θέλουμε να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα από ότι κάνουμε, όμως η μοίρα, το γραμμένο που λένε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

  • Η απώλεια της μητέρας σας σας έκανε να αναθεωρήσετε πράγματα;

Δεν θέλω να θυμάμαι την απώλεια ενός τόσο λατρεμένου προσώπου, γι’ αυτό το κράτησα ζωντανό μες στη καρδιά μου. Δεν ήταν τροχοπέδη η απώλεια αυτή στη ζωή μου, άλλωστε δεν θα το ήθελε ούτε εκείνη.

Αντίθετα η μητέρα μου θα χαιρόταν που την δικαίωσα, φτάνοντας μέχρι εδώ που βρίσκομαι τώρα, γράφοντας μια ιστορία που όπως λένε ήταν επιτυχημένη. Δεν μετράω απώλειες. Φιλοσοφώντας ξέρω ότι το τέλος είναι αναπόφευκτο. Όμως δε σκέφτηκα ποτέ να θρηνήσω. Ό,τι είναι ενταγμένο στη ζωή το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό.

  • Φίλους κάνατε στον χώρο του θεάτρου;

Είναι δύσκολο να έχεις μόνιμους φίλους, γενικά όταν είσαι στο θέατρο. Υπάρχουν φίλοι που τους αγαπώ και με αγαπάνε, όμως πολλές φορές κάνουμε μαύρα μάτια να ιδωθούμε. Και καλά το τηλέφωνο παίρνει φωτιά. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό, είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved