Παπούλια: Η συγκλονιστική εξομολόγηση μετά την κατάθεση στη δική Φιλιππίδη: «Πέρασα δύσκολα»
Showbiz

Παπούλια: Η συγκλονιστική εξομολόγηση μετά την κατάθεση στη δική Φιλιππίδη: «Πέρασα δύσκολα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Εβελίνα Παπούλια το απόγευμα της Πέμπτης (22-12).

Η ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσω να επικοινωνώ τα πάντα, έχω τους δικούς μου ανθρώπους να επικοινωνήσω, να πω τα δικά μου, τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα τα θεωρώ σοβαρά, με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είναι για κατανάλωση. Είναι από τη στιγμή που σου ζητήθηκε να πας να καταθέσεις, θα πας να καταθέσεις εκεί και να τελειώσει εκεί. Δεν πήγα με δική μου πρωτοβουλία. Μου ζητήθηκε να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό. Η πορεία που γίνεται μέσα στον εαυτό μας, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κουτσομπολέψει. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο βήμα. Έκανα υπέρβαση που μίλησα. Πρέπει να εκθέσω έναν άνθρωπο; Πρέπει να μιλήσω για αυτό; Σας το λέω και τσιτώνω. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου. Πήρα αμέσως την απόφαση να καταθέσω γιατί με κυρίευσε ο φόβος. Ο φόβος του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Δεν είχα να φοβηθώ απολύτως τίποτα, πρέπει να ξεπερνάω τους φόβους μου», είπε και συνέχισε:

«Το είχα πει μόνο στην μητέρα μου. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν 25 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα δημόσια, αν γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ πιεστικό για μένα. Για μένα απ’ όλη αυτή την ιστορία με αφορά ότι έκανα ένα delete. Δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εσωτερική εξέλιξη. Βρίσκομαι ακόμη στη διαδρομή, οπότε δεν μπορώ να το εκφράσω. Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη ενός ανθρώπου. Για τους άλλους ήταν δύσκολο που ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εκεί. Για εμένα ήταν μια ευθύτητα. Τα λέω και είσαι εδώ», είπε.

Όσο για το αν έχει συγχωρήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε: «Συγχωρώ πάρα πολύ εύκολα. Δεν ξεχνάω όμως. Δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου, είμαι πολύ καλά. Μπορεί να δώσω και δεύτερη ευκαιρία. Μέσα μου δεν το κουβαλάω, έχει τελειώσει εκεί. Δεν θα κάνω παρέα. Δεν είμαι εκδικητική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved