Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο Χάρης Γρηγόροπουλος είναι τελικά ο άνθρωπος της ζωής μου»
Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο Χάρης Γρηγόροπουλος είναι τελικά ο άνθρωπος της ζωής μου»

Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για όλα σε συνέντευξή της και φυσικά για τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το πώς γνωρίστηκαν!

  • Θα ήθελα να πάμε και λίγο στη γνωριμία σας με τον σύζυγό σας, Χάρη Γρηγορόπουλο..

Ναι βεβαίως. Με το Χάρη γνωριστήκαμε στη σχολή όταν ήμασταν μικροί. Σιγά σιγά ήρθε το δέσιμο. Στην αρχή ήμασταν αδιάφοροι ο ένας για τον άλλο. Στη συνέχεια ήρθαμε πιο κοντά, γίναμε φίλοι και αργότερα ζευγάρι. Τελικά είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το έδειξε η ίδια η ζωή.

  • Η μακροχρόνια συμβίωση δύο ηθοποιών είναι εύκολη υπόθεση;

Δεν ήταν δύσκολο για μένα αυτό. Δεν ήταν πρόβλημα που κάναμε την ίδια δουλειά. Μου άρεσε και μου αρέσει. Είμαστε και οι δύο τόσο παθιασμένοι με τη δουλειά μας και με την τέχνη γενικότερα που μας βοηθάει όλο αυτό να περισσότερο και δεν είναι εμπόδιο.

  • Ποια συμβουλή, αν θέλετε, πήρατε από τους γονείς σας την οποία εφαρμόσατε και στο μεγάλωμα των δικών σας παιδιών;

Από τους γονείς μου πήρα το να είμαι αληθινή, με έμαθαν να μη δίνω αξία στα χρήματα αλλά περισσότερο στον άνθρωπο. Αυτό το πήραν και τα παιδιά μου. Και Οι δύο είναι έτσι. Είναι αληθινά παιδιά, τίμια και αγαπάνε. Έχουν ενσυναίσθηση για τον άνθρωπο δίπλα τους. Όλα αυτά τα πήρα από τους γονείς μου που ήταν τέτοιο άνθρωποι. Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου.

  • Όλοι μας στην εφηβεία κάναμε όνειρα και φανταζόμασταν κάπως τον εαυτό μας στην ενηλικίωση. Πόσα από αυτά έχετε πετύχει εσείς;

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάνει μακροχρόνια σχέδια και το βασικό μου όνειρο που ήταν να γίνω ηθοποιός, το έκανα. Μέσα στις σκέψεις μου ήταν και η οικογένεια χωρίς να έχω κάποια εμμονή. Έγινα αυτό που ήθελα, έκανα οικογένεια και είμαι ευχαριστημένη, είπε η Φωτεινή Ντεμίρη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved