Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη φωτό μετά τον τοκετό – Θηλάζει την κόρη της και συγκινεί!
Showbiz

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη φωτό μετά τον τοκετό – Θηλάζει την κόρη της και συγκινεί!

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ.

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο μωρό του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τους δυο γονείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-12) η όμορφη μανούλα, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με την ίδια να κρατά αγκαλιά την κορούλα της την στιγμή του θηλασμού.

«Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, θα είσαι πάντα τυλιγμένη με λιακάδα, υγεία, αγάπη και λάμψη στη ζωή σου» έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Καλωσόρισες σε αυτό τον κόσμο. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα περιγράψουν το συναίσθημα του να σε κρατάω για πρώτη φορά στα χέρια μου», έγραψε ο περήφανος πατέρας Κώστας Σόμμερ και έτσι ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο.

To ζευγάρι είχε βρεθεί καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για την όμορφη οικογένειά του.

«Και το πρώτο παιδί θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Όταν μας το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος μας, με κοιτάει στα μάτια και λέει… αγόρι. Η Βαλεντίνη έκανε μία εβδομάδα για να το ξεπεράσει», είχε πει ο Κώστας Σόμμερ και έκανε αναπαράσταση την αντίδραση που είχε τότε.
«Ήθελα κορίτσι, τα φρου φρου, τα κοτσιδάκια… Και το δεύτερο να ερχόταν αγόρι δεν με ένοιαζε», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved