Καθηλωτική η Ταμίλα Κουλίεβα: «Κάθε πρωί που ξυπνούσα, έλεγα δεν είναι αλήθεια»
Showbiz

Καθηλωτική η Ταμίλα Κουλίεβα: «Κάθε πρωί που ξυπνούσα, έλεγα δεν είναι αλήθεια»

Η Ταμίλα Κουλίεβα σπάνια δίνει συνεντεύξεις και κάθε φορά που το κάνει, καθηλώνει με τις εξομολογήσεις της.

Αυτή τη φορά η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» μίλησε για την απότομη δημοσιότητα που ξαφνικά ήρθε στη ζωή της μετά τον πρώτο της ρόλο ενώ συγκλόνισε μιλώντας για τα συναισθήματα που τις δημιούργησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πώς ζήσατε το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, δεδομένης της ρωσικής καταγωγής σας;

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να μην το πιστεύω. Κάθε πρωί που ξυπνούσα, πριν να ανοίξω τα μάτια μου έλεγα, όχι, δεν είναι αλήθεια. Μετά, αισθάνεσαι ενοχή. Ζω στην Ελλάδα τόσα χρόνια, αλλά νιώθω σαν να πρέπει να απολογηθώ για τον πόλεμο της Ρωσίας.

Σαν να αποφάσισε κάποιος να κάνει κάτι εκ μέρους σου – αυτό πιστεύω ότι το αισθάνθηκε πολύς κόσμος που έχει ρωσικό διαβατήριο. Προσπάθησα όμως να συνειδητοποιήσω ότι προσωπικά δεν έχω σχέση με τον πόλεμο, ότι το κόστος της γεωπολιτικής σκακιέρας είναι να υποφέρουν πάντα απλοί άνθρωποι».

«Το επόμενο πρωί που ξύπνησα, με ήξεραν όλοι. Άλλαξε ο κόσμος μου. Είναι πολύ δύσκολο να χειριστείς την αναγνωρισιμότητα. Αλλάζει τη συμπεριφορά ακόμα και ανθρώπων που γνωρίζεις χρόνια.

Η πρόκληση είναι να μη γίνεις έρμαιό της, τότε δεν μπορείς να πας παρακάτω ως προσωπικότητα, ως καλλιτέχνης, ως οτιδήποτε – κυνηγάς αυτό, που είναι και εφήμερο, γιατί σήμερα κάνεις μια επιτυχημένη σειρά και αύριο μια αποτυχημένη. Ευτυχώς για μένα η αναγνωρισιμότητα ήρθε στα 30 μου», είπε για την εμπειρία της από τη σειρά «Η Ζωή Που Δεν Έζησα» και την απότομη αναγνωρισιμότητα.

Στο Χόλιγουντ έχει ξεκινήσει συζήτηση γιατί συχνά οι γυναίκες καλούνται να ερμηνεύσουν ρόλους πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από την αληθινή τους. Σας είχε ενοχλήσει αυτό στο «Η ζωή που δεν έζησα»;

«Ήμουν 30 και η ηρωίδα μου ήταν 45-50 ετών. Ο γιος μου, τον οποίο ερμήνευε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν δύο χρόνια μικρότερός μου. Αλλά ήμουν πάρα πολύ περήφανη που κέρδισα αυτό το στοίχημα, γιατί ο κόσμος δεν στάθηκε εκεί, αν έδειχνα ή δεν έδειχνα την ηλικία της ηρωίδας μου. Ήταν η μορφή αυτής της γυναίκας που έπεισε, γι’ αυτό έμεινε στη μνήμη και είχε αυτή την επιτυχία».

Συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved