Παπακαλιάτης: Η πιο epic φωτό μετά το τέλος του Maestro με τις δίδυμες ανιψιές του!
Showbiz

Παπακαλιάτης: Η πιο epic φωτό μετά το τέλος του Maestro με τις δίδυμες ανιψιές του!

Maestro: Η σειρά του Mega που σημείωσε τεράστια επιτυχία έχοντας φυσικά την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έριξε αυλαία και πλέον «ταξιδεύει» σε όλον τον κόσμο!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όμως είναι ευτυχισμένος και για έναν επιπλέον λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την απίθανη σχέση που έχει με τις δίδυμες ανιψιές του, κόρες της αδερφής του Νάρας Παπακαλιάτη.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του ένα σπάνιο και πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τις μικρούλες στο σπίτι να τις απαθανατίζει την στιγμή που παρακολουθούν τον θείο τους στην τεράστια οθόνη της τηλεόρασης.

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην TV.. Και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος!!», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δες το στιγμιότυπο στη gallery

Η αδερφή του, Νάρα Παπακαλιάτη είναι σχεδιάστρια μόδας, μεγάλωσε στο Ηράκλειο, έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο "King College" και Χρηματοοικονομικά στο "Imperial" και έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Η αδερφή του Παπακαλιάτη είχε πει σε συνέντευξή της για τον ταλαντούχο αδερφό της:

«Δεν θα κρύψω ότι είναι ο αδερφός μου, αλίμονο, δεν έχω κόμπλεξ, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα του Χριστόφορου για να καταφέρω κάτι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειπωθεί ή ίσως υπονοηθεί πως με βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σκληρά δουλεύω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved