Άννα Μάγκου: Η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη και ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Άννα Μάγκου: Η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη και ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Την Άννα Μάγκου την απολαμβάνουμε μέσα από το Κόκκινο Ποτάμι και η ερμηνεία της μας έχει καθηλώσει.

Η ίδια θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και σίγουρα θα έχει να μας χαρίσει πολλές μοναδικές υποκριτικές στιγμές. Η Άννα Μάγκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την σειρά, Άγριες Μέλισσες έδωσε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη αλλά για την περίοδο που συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Περιγράψτε μας μια μέρα σε γύρισμα με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Μια μέρα στο γύρισμα με τον κύριο Μανουσάκη είναι μια μέρα που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ. Είναι σχολείο αρχικά. Μαθαίνεις από το καθετί. Έχει έναν τρόπο να σου μεταφέρει την ενέργειά του και να σε κάνει να μην έχεις άγχος. Απλά να αφεθείς στο ρόλο. Ασχολείται με τα πάντα για να είναι όλα όπως πρέπει. Και αν θέλει να σου δώσει μια οδηγία, θα έρθει και θα σ’ την ψιθυρίσει στο αυτί. Θα σου δώσει το χρόνο και το χώρο σου και θα σε χαλαρώσει κάνοντας ένα αστείο. Κάθε φορά που τελειώνει το γύρισμα, του λέω: “Δεν θέλω να φύγω”.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την εμπειρία σας στις «Άγριες μέλισσες»;

Στις “Άγριες μέλισσες” πέρασα υπέροχα. Ήταν μια παραγωγή που για κάθε ηθοποιό που έμπαινε, ακόμα και για μικρό ρόλο, όπως εγώ, ήταν μεγάλο βήμα. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και συναδέλφους και έμαθα από αυτούς. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές και νομίζω ότι τα τεχνικά θέματα για έναν ηθοποιό στην κάμερα τα έμαθα εκεί. Επειδή ο ρόλος μου ήταν μικρός, για μεγάλη περίοδο είχα το χρόνο να παρακολουθώ και άλλες σκηνές και να μαθαίνω τα μυστικά της κάμερας.

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved