Λήδα Ματσάγγου: «Για μένα είναι αναγκαίο η προσωπική μου ζωή να είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση»
Showbiz

Λήδα Ματσάγγου: «Για μένα είναι αναγκαίο η προσωπική μου ζωή να είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση»

Είναι από αυτές τις ηθοποιούς που, αν τις παρακολουθήσεις, δεν μπορείς να ξεχάσεις την ερμηνεία τους. Μπαίνει ολοκληρωτικά σε κάθε ρόλο και τον κάνει δικό της. Η Λήδα Ματσάγγου φέτος υποδύεται τη Ρόζα στη νέα, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια γη» και έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως χαλαρώνει.

Ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά αυτή που έφυγε;

Ναι, ήταν. Έκανα γυρίσματα σε δύο σειρές. Στις “Μέλισσες” και στο “Μυστικό της πεταλούδας” στην Κύπρο. Ομολογώ ότι ήταν λίγο κουραστικός ο συνδυασμός. Η χαρά της δημιουργίας, όμως, τα ξεπερνάει όλα. Είναι σαν δώρο στον εαυτό σου. Αυτή η χρονιά φεύγει αφήνοντας μοναδικές στιγμές, πολύτιμες γνωριμίες και ουσιαστικά εφόδια.

Πώς βλέπετε τα πράγματα στην τηλεόραση;

Πολύ αισιόδοξα. Χαίρομαι που γίνονται τόσες σειρές και βρίσκουν εργασία τόσοι συνάδελφοί μου και τεχνικοί. Έχουμε περάσει όλοι δύσκολους καιρούς και είναι ωραίο να κινείται πάλι η αγορά. Κι ο κόσμος, όμως, νομίζω ότι έχει ανάγκη από τη μυθοπλασία.

Έχετε καταφέρει να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό;

Είναι θέμα επιλογής. Για μένα είναι αναγκαίο η προσωπική μου ζωή να είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση. Βοηθάει το ότι δεν είμαι και τόσο ενεργή στα social.

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

Επιζητώ πάντα χρόνο με το γιο μου Νικόλα. Είναι η προτεραιότητά μου.. Μου δίνει χαρά να του δίνω όσο χρόνο χρειάζεται. Μου αρέσει να κάνουμε εξορμήσεις οικογενειακώς στη φύση, ταξίδια στο εξωτερικό τώρα που είμαστε καλύτερα με τον κορονοϊό. Αλλά επιδιώκω να βρίσκομαι και με φίλους που, δυστυχώς, λόγω της καθημερινότητας όλων μας, χανόμαστε.

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved