Γεωργακόπουλος: Ο ρόλος στον Παράδεισο των κυριών και το ρίσκο στη ζωή του
Showbiz

Γεωργακόπουλος: Ο ρόλος στον Παράδεισο των κυριών και το ρίσκο στη ζωή του

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς της γενιάς του και οι ρόλοι του έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας.

Τον ηθοποιό τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από τη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών και ο ρόλος του έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους τηλεθεατές. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ήρωά του, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε αν ρισκάρει στη ζωή του.

Πως θα θέλατε να δείτε τον ήρωά σας όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος επεισοδίων;

Καλή ερώτηση, αλλά δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Νομίζω ότι αυτό που θα μου άρεσε είναι να αρχίσει να ζει περισσότερο έτσι όπως θα ήθελε. Στα καινούργια επεισόδια που έρχονται και δεν έχουν γυριστεί ακόμη, αντιλαμβάνομαι ή τουλάχιστον θέλω να αντιληφθώ ότι υπάρχει μια τέτοια τάση. Θέλω σιγά σιγά να αρχίσει να ζει με οποιοδήποτε κόστος. Να μην τον προσπεράσει η εποχή του. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μένουν πίσω από το χρόνο. Κάπως πρέπει να εξελισσόμαστε. Όταν δεν εξελίσσεσαι αλλά μένεις στάσιμος, αυτή η στασιμότητα σημαίνει ότι αρχίζεις να φθείρεσαι.

Σε αντίθεση με τον ηρώα που υποδύεστε, εσείς ρισκάρετε στη ζωή σας. Δεν μείνατε στους φόβους σας...

Ναι, δεν έχω καμία σχέση με τον Χριστόφορο Μπουραντά. Σίγουρα δεν είμαι άνθρωπος των τύπων. Δεν φοβάμαι να εκτεθώ και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

Με αυτό το τρόπο λειτουργούσατε από τα παιδικά σας χρόνια;

Ναι. Ποτέ δεν με ενδιέφερε τι θα πουν οι γύρω μου. Έκανα πάντα αυτό που ήθελα, με οποιοδήποτε κόστος και νομίζω ότι πολύ καλά έκανα.

Είχε κόστος;

Φυσικά, όλα έχουν ένα κόστος.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved