Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Οι «τρέλες» της εφηβικής ηλικίας και η άγνοια κινδύνου
Showbiz

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Οι «τρέλες» της εφηβικής ηλικίας και η άγνοια κινδύνου

Τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από τη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών και ο ρόλος του έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους τηλεθεατές.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και οι ρόλοι του έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ''τρελή'' εφηβική του ηλικία αλλά και για το αν κινδύψε η ζωή του εκείνη την περίοδο.

Σε κάποια συνέντευξή σας είχατε δηλώσει ότι περάσατε μια τρελή εφηβεία με καταχρήσεις και στιγμές που έμοιαζαν κινηματογραφικές.

Σε αυτή την ηλικία δεν αισθάνεσαι ότι διατρέχεις κάποιο κίνδυνο. Αυτό είναι το ωραίο της εφηβείας, ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά.

Κρίνοντας εκ των υστέρων, πιστεύετε ότι κινδύνεψε η ζωή σας;

Σίγουρα, αλλά είχα παντελή άγνοια κινδύνου. Αυτό με έσωζε κάθε φορά. Οι άλλοι, με κάποιον τρόπο, μυρίζονται το φόβο και ξέρουν ότι μπορούν να σου κάνουν κακό. Όταν όμως δεν μυρίζουν το φόβο επάνω σου, είναι κι εκείνοι λίγο πιο προσεκτικοί, διότι δεν ξέρουν τι κρύβει αυτός που βρίσκεται απέναντι τους. Νομίζω ότι αυτό ήταν που με έσωσε.

Για ποιο σκηνικό που ζήσατε, σήμερα λέτε «είναι θαύμα που τα κατάφερα»;

Είναι πολύ προσωπικά πράγματα που δεν θα ήθελα να τα αναφέρω. Σίγουρα όμως πρόκειται για περιστατικά που με έφεραν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Εγώ μεγάλωσα σε άλλες δεκαετίες που δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ενημερωμένα για τους κινδύνους γύρω τους. Εμείς δεν ξέραμε πολλά. Ήμασταν πιο αθώοι.

Είχατε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση τότε;

Όχι. Νομίζω ότι ποτέ δεν είχα κάτι παιδικό επάνω μου. Από τα 12 μου ήμουν σχεδόν όπως ήμουν στα 20. Φαινόμουν αρκετά μεγάλος. Παρόλο που σήμερα, κοιτώντας τις φωτογραφίες του τότε, βλέπω μια παιδικότητα. Εκείνη την εποχή περνούσα για πολύ μεγάλος. Δεν είχα κάτι παιδικό. Οι άλλοι δεν έβλεπαν αυτό το παιδί που ήμουν.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved