Γιαννακοπούλου: «Το 2023 ονειρεύομαι να πάω ένα ταξίδι με το σύζυγό μου»
Showbiz

Γιαννακοπούλου: «Το 2023 ονειρεύομαι να πάω ένα ταξίδι με το σύζυγό μου»

Την Ντάνη Γιαννακοπούλου την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Open, Έρωτας φυγάς.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για το βραβείο που κέρδισε, για το αν έχει δεχτεί λεκτική βία αλλά και το τι θέλει να της φέρει το 2023.

Πριν από 7 χρόνια κερδίσατε το βραβείο Μαίρη Αρώνη, ενώ ήσαστε υποψήφια και για το Μελίνα Μερκούρη, για τη συμμετοχή σας στην παράσταση «Άγριος σπόρος». Μετρούν για έναν ηθοποιό τα βραβεία;

Στην αρχή ήθελα πάρα πολύ την υποψηφιότητα για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το άλλο βραβείο δεν κατάφερα να παρευρεθώ για να το παραλάβω, αλλά τα Μελίνα Μερκούρη, με τα οποία έχουν βραβευτεί συνάδελφοι τους οποίους θαυμάζω πάνω στη σκηνή, τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Το ήθελα πάρα πολύ. Για έναν ηθοποιό που βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, το να ξεχωρίσει και να βρεθεί στη λίστα των καλύτερων νέων ηθοποιών είναι σπουδαία διάκριση. Είναι κι ένας τρόπος να πάρει δύναμη για να συνεχίσει. Τον πρώτο καιρό λοιπόν με ένοιαζε πάρα πολύ, διότι όλοι οι ηθοποιοί που θαύμαζα είχαν βραβευθεί. Τώρα νομίζω ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να κάνω με προσήλωση τη δουλειά μου και να με αποδέχεται ο κόσμος.

Έχετε δεχτεί λεκτική ή ψυχολογική βία;

Όχι, καθόλου. Υπήρξα πολύ τυχερή. Επίσης απέφευγα τη συνεργασία με ανθρώπους που μάθαινα ότι έχουν τέτοια συμπεριφορά. Όχι γιατί είχα άλλες επιλογές, αλλά επειδή φοβόμουν. Δεν κατηγορώ τους συναδέλφους που συνεργάζονταν με αυτούς τους ανθρώπους, απλώς μπορεί να είχαν το σθένος και μεγαλύτερη αντοχή να το αντιμετωπίσουν.

Τι θα θέλατε να σας φέρει το 2023;

Αχ, λίγο να ξεκουραστώ. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα! Ονειρεύομαι να πάω ένα ταξίδι με το σύζυγό μου. Το μήνα του μέλιτος, πο δεν καταφέραμε ποτέ να κάνουμε.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved