Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ήταν κεραυνός εν αιθρία οι κατηγορίες για συναδέλφους»
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ήταν κεραυνός εν αιθρία οι κατηγορίες για συναδέλφους»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου με το τεράστιο ταλέντο της. Για εκείνη η οικογένεια και ο σύζυγος της είναι πάνω από όλα και όπως λέει τον έρωτα τον κυνηγάς ενώ την αγάπη την αποκτάς.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα εγγόνια της αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Είστε μητέρα δύο παιδιών και πέντε εγγονιών.

Ναι, πέντε εγγόνια που είναι πλέον μεγάλα παιδιά, καλά παιδιά, με καλούς γονείς. Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά μου τα μεγάλωσα σωστά. Και το μεγαλύτερο και καλύτερο παράδειγμα που τους έχουμε δώσει ως γονείς είναι να βλέπουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους να γερνούν παρέα.

Τι έχετε διδάξει στα εγγόνια σας και τι αντιστοίχως σας έχουν διδάξει εκείνα;

Δεν μου αρέσει η διδαχή. Το τελευταίο που θα ήθελα ποτέ να γίνω είναι δασκάλα. Απλώς συμβουλεύω... απαλά και συμπαθητικά. Αυτό που τους έχω πει είναι ότι ανά πάσα στιγμή η γιαγιά τους θα είναι δίπλα τους και αυτό πρέπει να το ξέρουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε μια τυχαία γιαγιά. Είστε μια γυναίκα ενεργή, ευφυής, με πολύ χιούμορ και ταπεραμέντο.

Είμαι μια γυναίκα που αντιλαμβάνεται το γήρας της, τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω της και ξέρει να στέκεται δίπλα σε αυτούς της και ξέρει να στέκεται δίπλα σε αυτούς που αγαπά. Τα δυο παιδιά και τα πέντε εγγόνια μου είναι τα λάφυρα της ζωής μου, ό,τι πολυτιμότερο έχω.

Το θέατρο έχει δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως μέσα στα χρόνια, με αποκορύφωμα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας την τελευταία διετία για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές, απλώς στο θέατρο φαίνονται, ακούγονται. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ξέσπασαν σκάνδαλα σε ένα πολυκατάστημα ή σε μια τράπεζα μεταξύ των υπαλλήλων. Δεν θα το μάθουμε ποτέ, διότι είναι κλειστός ο χώρος. Εμείς είμαστε ανοιχτό βιβλίο, εκτεθειμένοι στα πυρά.

Σας σόκαραν, ωστόσο, οι κακοποιητικές συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορήθηκαν αρκετοί συνάδελφοί σας;

Ασφαλώς! 'Ήταν κεραυνός εν αιθρία! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν -όχι τέτοιοι συνάδελφοι-τέτοιοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα. Τώρα αν τα έκαναν, σε ποιο βαθμό τα έκαναν, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Εγώ είμαι σίγουρα με το μέρος του θύματος. Δεν θα ξυπνήσει κάποιος ένα πρωί και θα πει «ο Γιάννης με πείραξε». Θα συντρέχει λόγος που το λέει. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο κλάδος μας είναι σκάρτος. Απλώς γύρισε ο καιρός και βγήκαν στην επιφάνεια τα... λύματα.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved