Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος: «Ο Πλάτανος ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στην τηλεόραση»
Showbiz

Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος: «Ο Πλάτανος ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στην τηλεόραση»

Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση... συνεχίζεται για τρίτο χρόνο, αφού ο Τζώρτζης παραμένει κάτοικος Πλατάνου και εξαιρετικά μπερδεμένος ερωτικά λόγω της αγάπης που έχει στη Χρύσα.

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την τηλεόραση.

Ο Τζώρτζης μένει εδώ και τρία χρόνια στον Πλάτανο. Το σκέφτεται να φύγει ή να μείνει;

Υπάρχουν σκέψεις εξαιτίας της επικοινωνίας του με τη μανούλα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Όπως και τα ξαδέρφια του, είναι κι αυτός μπλεγμένος αισθηματικά... Πάρα πολύ. Η φετινή ιστορία του Τζώρτζη είναι η πιο μπερδεμένη, αλλά ταυτόχρονα έχει και μια γλυκύτητα μέσα της, γιατί παρά το μπέρδεμά της, η κατάσταση αυτή κρύβει και πολλή αγάπη. Παρότι στην αρχή φαίνεται ότι είναι θέμα κτητικότητας, καθώς και ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος διεκδικούν με απόλυτο τρόπο την αγάπη της Χρύσας, τελικά κερδίζει η αγάπη και το νοιάξιμο απέναντι σε αυτό τον άνθρωπο και για αυτή την αγάπη γίνονται οι θυσίες. Παρόλο που ο Τζώρτζης δηλώνει πόσο καινοτόμο είναι που συγκατοικούν οι τρεις τους, ο ίδιος καίγεται να είναι αυτός ο μοναδικός.

Υπάρχει νικητής και ηττημένος σε μια τέτοια ιστορία;

Τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας και αυτό αυτομάτως θα δημιουργήσει νικητή και ηττημένο, θέλουν δεν θέλουν. Το πώς θα το διαχειριστούν μεταξύ τους είναι άλλο θέμα. Γιατί όλοι, με τα στραβά τους και με τα καλά τους, είναι πολύ καλά παιδιά.

Όταν ξεκινούσε ο «Πλάτανος», περιμένατε ότι θα έχει και τρίτη σεζόν;

Όχι. Γενικά ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στην τηλεόραση και ο ρόλος μού προσφέρθηκε απλόχερα από τον Ανδρέα Μορφονιό. Πάντα τον ευχαριστώ για αυτό, είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος.

Πώς σας φαίνεται πλέον η τηλεόραση;

Θα τολμήσω να πω υπέροχη! Είναι μια ομαδική δουλειά, κι όταν όλα λειτουργούν αρμονικά και δημιουργείται ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, είναι το πιο ωραίο πράγμα. Για εμένα, το γύρισμα ενέχει τη συνθήκη της δημιουργικότητας, και επειδή είμαστε μια ωραία παρέα και με τους νέους συναδέλφους και με τους μεγαλύτερους, η κάθε συνάντηση ανάβει καινούργιες σπίθες.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved