Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ερχομός της κόρη μας, μας άνοιξε καινούργια μονοπάτια, κυρίως συναισθηματικά»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ερχομός της κόρη μας, μας άνοιξε καινούργια μονοπάτια, κυρίως συναισθηματικά»

Η συμμετοχή του Δημήτρη Μακαλιά στην πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN είναι μια αληθινή πρόκληση, την οποία απολαμβάνει σε όλα τα επίπεδα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα Χριστούγεννα αλλά και για το δεύτερο παιδάκι του.

Έχετε μπει από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων...

Μας αρέσουν οι γιορτές και μας αρέσει πολύ το σόου - Μπέττυ θέλει χρώματα και λαμπιόνια. Βέβαια το έχουμε και εμείς με την Αντιγόνη ως οικογένεια και στολίσαμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Περιμένουμε τις γιορτές για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να τη στολίσουμε ακόμα παραπάνω. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έχουμε στο σπίτι δεν βγαίνουν ποτέ! Και αυτήν τη συνήθεια την είχαμε πριν κάνουμε παιδιά. Υπήρξε χρονιά που ξεστολίσαμε το Πάσχα!

Πώς είναι η ζωή με ένα δεύτερο μωρό στο σπίτι;

Ενώ ξέραμε πού θα οδηγήσει αυτή η εμπειρία, μιας που μας ήταν γνώριμη, τελικά μας άνοιξε καινούργια μονοπάτια, κυρίως συναισθηματικά. Και φάνηκε ότι η γνώση δεν αφαίρεσε τίποτα από τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς. Βέβαια, είναι πιο δύσκολα γιατί έχεις ήδη ένα παιδί, οπότε είσαι ήδη πιο κουρασμένος, έχεις και άλλο ένα παιδί στο οποίο πρέπει να αφιερώνεις εξίσου πολύ χρόνο και το ότι αποκτήσαμε κορίτσι, ενώ είχαμε αγόρι, είναι μια καινούργια πίστα, ένα καινούργιο παιχνίδι που είναι τελείως άγνωστο.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved