Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, ένα θυμωμένο πλάσμα»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, ένα θυμωμένο πλάσμα»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23-12) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Να ήξερες πόσο το χαίρομαι που είσαι εσύ αυτή που θα αγκαλιάσω και θα ανταλλάξουμε ευχές κορίτσι της χαράς και της καρδιάς μας», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη την καλεσμένη της.

«Είναι χαρά μου» είπε η ίδια, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο θεατρο Παλλάς.

«Είναι μια πολύ ειδική περίπτωση το θέατρο Παλλάς και παίζω πρώτη φορά εκεί. Κάθε βράδυ είναι καινούργια αρχή, μια ανάγκη να είναι όλα εντάξει, να χαρούν οι άνθρωποι, να είσαι εσύ στο ύψος των περιστάσεων. Κάθε βράδυ δίνεις εξετάσεις, κάθε βράδυ είναι καινούργιος κόσμος».

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο έργο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τρελή κωμωδία, είναι ένα πολιτικό και κοινωνικό έργο. Η γυναίκα αυτή μέσα στην τρέλα της βλέπει το φως, οδηγεί τους ανθρώπους μπροστά να δημιουργήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν αυτοί».

Η ίδια, μίλησε για τους συνεργάτες και φίλους της, Νίκο Μουτσινά και Αθηνά Οικονομάκου, σημειώνοντας ότι έχουν μια καλή συνεργασία σε έναν κύκλο εμπιστοσύνης.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην πορεία της στα χρόνια, τόνισε ότι το σημαντικότερο αγαθό που απέκτησε είναι η αυτοκυριαρχία.

«Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο αγαθό, το να μην μπαίνεις στην τρέλα του άλλου ή στον θυμό του». Είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Επειδή δεν το είχα και τώρα το έχω κατακτήσει, μου φαίνεται πάρα πολύ σημαντικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved