Στιγμές αγωνίας για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο
Showbiz

Στιγμές αγωνίας για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο

Στιγμές αγωνίας βιώνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor επιστρέφει και οι star ετοιμάζονται πυρετωδώς για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Όλοι δηλώνουν ανυπόμονοι να ζήσουν και πάλι την ξεχωριστή αυτή εμπειρία και όλοι θέλουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αντικαταστάθηκε με αγωνία, καθώς ο πατέρας της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την είδηση έκανε γνωστή, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram. Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε ένα βίντεο με την επίσκεψή της στον μπαμπά της, ο οποίος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι την στιγμή που εκείνη προσπαθεί να του φτιάξει την διάθεση.

«Τελικά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει εχθές σας είπα ότι αποχαιρέτησα τον μπαμπά μου γιατί θα φύγει για Εύβοια και δεν θα τον ξαναδώ μέχρι να φύγω... Και τελικά σήμερα ήρθαμε πάλι στο νοσοκομείο αχ ρε μπαμπάκα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριάλενα Ρουμελιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Νασας θυμίσουμε πως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων, κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες. Μόνο οι καλύτεροι έχουν θέση στο Survivor All Star και σίγουρα θα δούμε δυνατούς αγώνες!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved