Τούνη-Αλεξάνδρου: To φωτογραφικό άλμπουμ από το baby shower για τον γιο τους - Μοναδικές φώτο
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: To φωτογραφικό άλμπουμ από το baby shower για τον γιο τους - Μοναδικές φώτο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς από μέρα σε μέρα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν το πιο εντυπωσιακό baby shower για το μωρό τους.

Η Ιωάννα Τούνη από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-12) ετοίμασε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη καθώς εκεί έγινε το πάρτι ενώ λίγο πιο αργά καλωσόρισε τον αγαπημένο της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μάλιστα είχε αγοράσει το πορτ μπεμπέ για τις πρώτες μετακινήσεις του γιου του.

Η μέλλουσα μανούλα φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα υποδέχτηκε τους φίλους της, το σαλόνι γέμισε υπέροχα δώρα ενώ παντού είχε γλυκίσματα με το πιο εντυπωσιακό από όλα μια φανταστική τούρτα, την οποία η Ιωάννα απαθανάτισε πριν καταναλωθεί.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/12) η γνωστή influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ από το παραμυθένιο baby shower.

«Λίιιιιιιιιιγο πριν έρθει ο μπέμπης μας, κάναμε και babyshower Θεσσαλονίκη, με τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved