Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων
Showbiz

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων

«Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες», δηλώνει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Εδώ και έναν χρόνο, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στην «Λάμψη» μεταξύ άλλων μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως. Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Και πρόσθεσε:«Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό:

Ο Ανδρέας Ανδεόπουλος έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 1985 στη σειρά «Μικρές αγγελίες». Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Μικροί μεγάλοι», το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο στην ταινία «Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων» και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε τέσσερις βιντεοταινίες. Το 1990, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Οι τρεις Χάριτες».

Έγινε αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά, «Λάμψη». Εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς το 1992 στις αρχές του δεύτερου κύκλου μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Τάκη Ανούση που ερμήνευε το ρόλο του μικρού γιου του Γιάγκου Δράκου στον πρώτο κύκλο της σειράς. Ωστόσο, αποχώρησε από την σειρά το 1996 στο τέλος του πέμπτου κύκλου μετά από μία διαφωνία με τον σκηνοθέτη σχετικά με τη σεναριακή εξέλιξη του ρόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved