Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός.

Ο γνωστός τραγουδιστής θρηνεί την απώλεια του αδερφού του, Νίκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τέρης Χρυσός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας δύο αναρτήσεις στις οποίες αποχαιρετά τον αγαπημένο του αδερφό.

«Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, παραμονή Χριστουγέννων, να είναι κοντά στο Θεό Παναγία μου» έγραψε ο Τέρης Χρυσός και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν.

Λίγα λόγια για τον Τέρη Χρυσό:

Ο Ελευθέριος Χρυσόγελος, ευρύτερα γνωστός ως Τέρης Χρυσός, είναι ένας Έλληνας τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα όταν ο ίδιος ήταν πολύ μικρός.

Έζησε τα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχεια μέχρι που δεν είχε ούτε σπίτι για να μείνει. Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, με πολλή δουλειά, κατάφερε με τη φωνή του να ζήσει, να επιβιώσει και να σταδιοδρομήσει.

Εμφανίστηκε με την ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, και με τους σημαντικότερους μαέστρους. Απέσπασε πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία. Δύο από τις πιό δημοφιλείς επιτυχίες του αποτελούν τα τραγούδια "Τάκα Τάκα" & "Που ζητάς να πας" από τους δίσκους του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved