Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ»

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, η ίδια, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε άγρια και ακόμα αναζητούνται οι δράστες.

  • Πίστευες ποτέ πως θα γινόσουν στέλεχος καναλιού;

«Με τίποτα! Ξεκίνησα με χαμηλά και ταπεινά όνειρα. Ήθελα να βγαίνω στους δρόμους, να παίρνω το μικρόφωνο. Το στέλεχος ήρθε αργότερα, με την επιλογή από τον τότε γενικό διευθυντή του ALPHA Γιάννη Λάτσιο, που μου έδωσε τη διεύθυνση ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Με εμπιστεύτηκε και ανταποκρίθηκα επάξια στον ρόλο που μου ανέθεσε, οπότε του χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις επιτυχίες που γεύτηκα μεταγενέστερα».

  • Σου λείπει η διεύθυνση προγράμματος;

«Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και εμπιστεύομαι τον εαυτό μου σε αυτό. Αυτό το δημιουργικό κομμάτι που είχα για 8 χρόνια είναι πολύ αγαπητό σε μένα. Μου άρεσε πολύ να "χτίζω" παρουσιαστές και πρόσωπα και να κάνουμε με τους συνεργάτες μου ένα brainstorming ιδεών προκειμένου να στήσουμε κόνσεπτ».

  • Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι έτσι όπως τη θέλεις;

«Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω! Νιώθω ότι η εκπομπή αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό επειδή έχει φανεί πόσο πολύ έχει αγκαλιάσει τον άνθρωπo.Όλοι μαζί ως ομάδα έχουμε δουλέψει και έχουμε βοηθήσει πολύ κόσμο. Σκοπός μας δεν είναι να το αναδεικνύουμε και να το προβάλλουμε, γιατί πιστεύουμε ότι ο ρόλος της τηλεόρασης είναι αυτός: να βοηθά με αξιοπρέπεια τον άνθρωπο».

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις στον αέρα;

«Πάντα δυσκολεύομαι όταν αντιμετωπίζω έναν καβγά με αγαπημένους μου ανθρώπους που τους εκτιμώ απεριόριστα και μπορεί να υπάρξει διαφωνία. Έχω μια αγάπη στους ανθρώπους και δεν θέλω να στενοχωριούνται. Όλα τα άλλα μπορώ να τα διαχειριστώ. Είναι ξεκάθαρο βέβαια πως δεν αναφέρομαι στη δολοφονία του Γιώργου Καραίβάζ, γιατί αυτό δεν το έχει ξεπεράσει κανείς μας», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved