Ζήνα Κουτσελίνη: «Θεωρώ αδικημένη την Αντριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Θεωρώ αδικημένη την Αντριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ»

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρόσωπο της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, λέγοντας πως έχει αδικηθεί.

  • Πώς «είδες» την απομάκρυνση της Ντάρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ;

«Έπρεπε το κανάλι να βρει μια λύση κοινά αποδεκτή και να την αφήσει να χαιρετήσει το κοινό».

  • Φέτος ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του, βάσει συμβολαίου, χρονιά στον ΣΚΑΙ. Πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι για έναν παρουσιαστή να τον ρωτάνε συνέχεια αντελειώνει μια συνεργασία, τι θα κάνει, αν θα μείνει εκτός κ.λπ.;

«Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται δεν το κρύβει. Η φετινή σεζόν έχει πολλά ενημερωτικά προγράμματα, που δεν αποτελούν τη φαρέτρα της εκπομπής του. Ο Νίκος έχει μια δύσκολη δουλειά, όπου όμως το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό για μένα! Η εκπομπή του μου αρέσει, διασκεδάζω και περνάω όμορφα όταν τη βλέπω.

Από κει και πέρα, όπως λέει και ο ίδιος, μπορεί να έχει κουραστεί και να θέλει να κάνει κάτι εβδομαδιαίο. Το θεωρώ και αυτό σωστό. Γιατί, αν ο παρουσιαστής είναι κουρασμένος, δεν θα βγει ποτέ το αποτέλεσμα που θέλει. Δεν φαίνεται όμως αυτό. Ο Νίκος φαίνεται ακομπλεξάριστος, τρολάρει τον εαυτό του στα νούμερα τηλεθέασης και μου κάνει ωραία παρέα. Αν θέλει να φύγει, είναι καθαρά δικό του θέμα. Εμένα ως τηλεθέατριά του δεν με έχει κουράσει».

  • Ποιος παρουσιαστής θεωρείς πως έχει εξελιχθεί και ποιος έχει μείνει στάσιμος;

«Ο Κοκλώνης έχει εξελιχθεί! Από το πρώτο "Just", όπου βγήκε σαν να διάβαζε ένα autocue και να μην έβρισκε τελεία, τώρα έχει αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του και "γυμνό" και αλωνίζει στο παρκέ, με πολύ καλούς συνεργάτες δίπλα του, σε όλα τα επίπεδα. Και καλοπληρωμένους! Στάσιμο παρουσιαστή δεν βλέπω. Αδικημένη θεωρώ την Αντριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ. Ήταν κόσμημαστο δελτίο των 9 και την πήγαν σε άλλη ζώνη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved