Έτσι πέρασαν το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων οι celebrities - Οι υπέροχες φωτό τους!
Showbiz

Έτσι πέρασαν το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων οι celebrities - Οι υπέροχες φωτό τους!

Χριστούγεννα 2022: Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και την έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Μετά από τις δύσκολες χρονιές που περάσαμε λόγω του κορονοϊού και των πολύ αυστηρών μέτρων, φέτος, όλοι μας έχουμε την ανάγκη να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να φάμε και να πιούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να πούμε κι ένα τραγούδι στην τελική!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι πιο μαγικά από ποτέ καθώς είμαστε ελεύθεροι να καλέσουμε όποιον θέλουμε στο σπίτι μας, να βγούμε έξω σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, σε εστιατόρια και να κάνουμε τις βόλτες μας στις στολισμένες πόλεις ανά την Ελλάδα, ο καθένας όπου βρίσκεται.

Οι αγαπημένοι μας celebrities περίμεναν επίσης πώς και πώς το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και άλλοι επέλεξαν να μείνουν σπίτι ενώ άλλοι να βγουν έξω.

Όπως πάντα, μοιράστηκαν μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη βραδιά τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Και μπορεί να μην μαγείρεψαν όλοι και όλες, όμως, όλα ήταν γιορτινά και στολισμένα και οι ευχές πολλές, οιωνός για να έρθει μια ωραία χρονιά γεμάτη φως, υγεία και χαμόγελα, αφήνοντας πίσω τις πικρές στιγμές του 2022.

Δείτε πώς πέρασαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved