Μαριάννα Τουμασάτου: Ποζάρει αγκαλιά με την 12χρονη κόρη της- Σπάνιο στιγμιότυπο!
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Ποζάρει αγκαλιά με την 12χρονη κόρη της- Σπάνιο στιγμιότυπο!

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και την 12 χρονη κόρη της, η οποία και τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που μέσα από τους ρόλους της το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει ιδιαίτερα και την εκτιμά πολύ για το ταλέντο της!

Η Μαριάννα Τουμασάτου προτιμά εδώ και πολλά χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολύ σπάνια την έχουμε δει να ποζάρει παρέα με τον άντρα της ή την κόρη της. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2010 με τον ομότεχνό της Αλέξανδρο Σταύρου τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο Δεξί» με τον οποίο έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί το 2011, την αγαπημένη τους Χρυσηίδα.

Αυτήν την φορά όμως και εν όψει Χριστουγέννων, η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της, Χρυσηίδα, όπου μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί και την στιγμή απαθανατίζει μια πολύ καλή κοινή τους φίλη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved