Κοσιώνη: Ποζάρει με το γιο της στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο- Γέμισε το πρόσωπό της με αυτοκόλλητα!
Showbiz

Κοσιώνη: Ποζάρει με το γιο της στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο- Γέμισε το πρόσωπό της με αυτοκόλλητα!

Η Σία Κοσιώνη λατρεύει τα Χριστούγεννα και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε νέο στιγμιότυπο που ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. 

H παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την πολυετή καριέρα της στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και από τις οικογένειακές τις στιγμές παρέα με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και με το γιο της, Δήμο, ο οποίος και της έχει κλέψει την καρδιά. Πολύ συχνά, η τρυφερή μανούλα δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με το γιο της, στον οποίο δικαιωματικά έχει τεράστια αδυναμία και δεν του χαλάει χατίρι.

Πριν από λίγες ώρες, η Σία Κοσιώνη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια υπέροχη φωτογραφία με τον μικρό και τα σχόλια από κάτω ήταν άπειρα... Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η ίδια απαθανατίζεται γεμάτη με αυτοκόλλητα στο πρόσωπο ενώ διακρίνεται και το χεράκι του μικρού της γιου Δήμου που κολλάει τα αυτοκόλλητα στο πρόσωπο της μαμάς του.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved