Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το νέο μήνυμα μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά
Showbiz

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το νέο μήνυμα μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022 έγινε γνωστό πώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τριβυζά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πολύ πρόσφατα. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor έδειχνε πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ιδιαίτερα μέσα από το ριάλιτι είχε εκφράσει πολλές φορές τα συναισθήματά της για εκείνον, αλλά και το πόσο πολύ της λείπει.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς παρά το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι πεντέμιση χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, φαίνεται πώς αποφάσισαν να χωρίσουν και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του και σίγουρα όλο αυτό είναι μια αλλαγή που κανένας μας δεν περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η κοπέλα έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί, ενώ η ίδια γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια χωρίς εκείνον, που ήταν πριν από λίγες μέρες.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε την είδηση χωρισμού τους στην κάμερα της εκπομπής ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά και τις φήμες που ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να είναι η αιτία του χωρισμού τους, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου ανέφερε,

«Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια».

Ωστόσο, η παίκτρια του Survivor το βράδυ του Σαββάτου (24/12), προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έγραφε: «Αυτά τα Χριστούγεννα να σας κάνει κάποιος μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που όλα τα σπασμένα μέσα σας να κολλήσουν για πάντα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved