Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαϊδη: Ποζάρουν αγκαλιασμένες και εύχονται καλά Χριστούγεννα!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαϊδη: Ποζάρουν αγκαλιασμένες και εύχονται καλά Χριστούγεννα!

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη πέρα από μαμά και κόρη, είναι οι καλύτερες φίλες, μιας και η μια κάθε φορά στέκεται δίπλα στην άλλη και αλληλοστηρίζονται!

Η τραγουδίστρια πάντοτε βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της και φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, παρά το αυξημένο της, με επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρόγραμμα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας της το πρότυπό της και προσπαθεί να της μοιάσει σε όλα, μιας και την θαυμάζει πάρα πολύ και σαν επαγγελματία, σαν γυναίκα και κυρίως σαν μητέρα. Η κοπέλα είναι πλέον 19 χρονών και πιο όμορφη από ποτέ μιας και φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό της και στην καθημερινότητά της θέλει πάντα να δείχνει περιποιημένη, αλλά και συνάμα στιλάτη!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Μελίνα βρέθηκε στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και πολύ πιο συγκεκριμένα στο καμαρίνι της, λίγα λεπτά πριν βγει στην πίστα, για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται. Μαμά και κόρη είπαν να απαθανατίσουν την συγκεκριμένη στιγμή και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή στο Ιnstagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χρονια ευτυχισμένα και πολλά! Merry Christmas everybody».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved