Ο Χατζηγιάννης έστειλε τις ευχές του αγκαλιά με την... αδυναμία του:Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς
Showbiz

Ο Χατζηγιάννης έστειλε τις ευχές του αγκαλιά με την... αδυναμία του:Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του και μέχρι και σήμερα καταφέρνει να μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες.

Μπορεί ο τραγουδιστής να μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της μουσικής, ωστόσο, από τα πρώτα του κιόλας βήματα είχε αποφασίσει την οικογένειά και την προσωπική του ζωή να την κρατά σε χαμηλούς τόνους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σπάνια μας δείχνει συγγενικά του πρόσωπα και για αυτό ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για την οικογένειά του. Για τον ίδιο ωστόσο, η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο και γι΄αυτό επιλέγει να βρίσκεται κοντά τους σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα και ταξίδεψε μέχρι την γενέτειρά του, την Κύπρο. Ο ίδιος μοιράστηκε μαζί μας ένα στιγμιότυπο με την μεγάλη αδυναμία, η οποία δεν είναι άλλη από την αδερφή του, Μελίνα.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Μια φωτογραφία με την αδερφή μου, γιατί Γιορτές με την οικογένεια είναι ευλογία. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φώτο που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved