Σταματίνα Τσιμιτσιλή: Αυτόν τον προορισμό επέλεξε με την οικογένειά της για το εορταστικό τριήμερο!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμιτσιλή: Αυτόν τον προορισμό επέλεξε με την οικογένειά της για το εορταστικό τριήμερο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να περάσει τις φετινές γιορτές με τον πιο όμορφο τρόπο, πάντοτε φυσικά δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν είναι άλλα από την οικογένειά της. 

H ιδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την πολυετή καριέρα της στον χώρο της παρουσίασης και τηλεοπτικής παρουσίας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πέρα από την δουλειά της, που είναι κάτι που το λατρεύει και με το παραπάνω, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και στην οικογένειά της, στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα παιδάκια τους. Η παρουσιάστρια προσπαθεί, παρά το πολύ αυξημένο με υποχρεώσεις πρόγραμμά της, να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τα παιδιά και τον σύζυγό της ενώ κάθε φορά που έχει κάποιο διάλειμμα από την δουλειά της προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να κανονίζει διάφορες αποδράσεις, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η παρουσιάστρια, εν όψει των Χριστουγέννων, αποφάσισε να περάσει το υπέροχο τριήμερο σε έναν προορισμό που λατρεύει και με το παραπάνω. Η ίδια ταξίδεψε με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά στο υπέροχο και άκρως Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved