Αλεξίου: «Από το 2022 θα κρατήσω την προσπάθεια να βγούμε από τα δύσκολα»
Showbiz

Αλεξίου: «Από το 2022 θα κρατήσω την προσπάθεια να βγούμε από τα δύσκολα»

Πάντοτε στο γιορτινό τραπέζι της Χάρις Αλεξίου βάζουν Μάνο Χατζιδάκι. Για την ευγένειά του και την ευγένεια της μουσικής του.

Για τη φωτεινή μουσική του. Για αυτό που ήταν ο Μόνος Χατζιδάκις και τα τραγούδια του. Θα ακούσω οπωσδήποτε το «Έλα σε εμένα», το «Αγάπη μου», την «Αθανασία» αλλά και τις μουσικές του, τις «Πασχαλιές μέσα από τη νεκρή γη».

Τα Χριστούγεννα για εμένα σημαίνουν οικογένεια. Ο ένας σκέπτεται τον αγαπημένο του που θέλει να είναι κοντά του, να τον φροντίσει, να του πάρει το δωράκι του. Ξέρετε, όλο τον άλλο χρόνο είμαστε ο καθένας στον κόσμο του, τρέχουμε με δουλειές και υποχρεώσεις, ενώ αυτές τις ημέρες θέλουμε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους μας.

Την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πιστεύω ότι για κάθε άνθρωπο είναι σημαντική η οικογένεια. Είναι ο τόπος της καρδιάς μας, είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, θα έλεγα με έναν πιο ποιητικό τρόπο αν θέλετε, η οικογένεια. Όπως σημαντικοί είναι και οι άνθρωποι που αγαπάς.

Από το 2022 θα κρατήσω την προσπάθεια να βγούμε από τα δύσκολα. Βλέπω τώρα τους συνάνθρωπους μας που κόβουν ξύλα για τη θέρμανσή τους, για την επιβίωσή τους. Όχι μόνο σε εμάς εδώ, αλλά σε όλο τον κόσμο. Αυτό που τα δύσκολα μας κάνουν όλους υποχρεωτικά να γίνουμε πιο δυνατοί. Θέλουμε δεν θέλουμε. Που παλεύει ο κόσμος για την επιβίωσή του. Αυτός ο αγώνας που έτσι κι αλλιώς μας προχωράει και σαν ανθρώπους.

Η «Προσευχή» είναι ένα μαγικό κομμάτι και είμαι πολύ περήφανη που το έχω γράψει αυτό το τραγούδι. Χαίρομαι τόσο πολύ που το διάλεξε ο Χριστόφορος και στάθηκε αυτό το τραγούδι η αφορμή για τη συνεργασία μας και αυτό το όμορφο ταξίδι του «Maestro».

Δεν το περίμενα ποτέ πως μια τέτοια συνεργασία μπορεί να προκόψει μέσα από ένα τέτοιο τραγούδι και όχι από ένα φοβερό «σουξέ».

Πηγή: Το Βημα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved