Ρένα Μόρφη: «Η εγκυμοσύνη μου αφορούσε εμένα δεν πήγα να φτιάξω νύχια για να τα δείξω στο Instagram»
Showbiz

Ρένα Μόρφη: «Η εγκυμοσύνη μου αφορούσε εμένα δεν πήγα να φτιάξω νύχια για να τα δείξω στο Instagram»

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες στο ευρύ κοινό, καθώς τόσο η φωνή, όσο και τα τραγούδια που ερμηνεύει είναι άκρως αισθαντικά και μιλούν στις ψυχές των ανθρώπων.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα social media, για το παιδί της αλλά και για την εμπειρία της μητρότητας.

Υπάρχει αφθονία εικόνας και πληροφορίας. Τα social media παίζουν ρόλο στην εικόνα ενός, καλλιτέχνη;

Μόνο.

Εσύ τα χρησιμοποιείς; Τα αξιοποιείς;

Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι καλή. Όλοι είμαστε νάρκισσοι. Κάποιοι έχουμε μεγαλύτερο απόθεμα και κάποιοι λιγότερο. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι κακό. Θα ήθελα να μπορώ να βγάζω selfies και να μου αρέσω και να γίνεται όλο αυτό. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μου βγαίνει καθόλου. Και δεν ξέρω αν είναι και σωστό να βομβαρδίζεις τον άλλο με τόση προσωπική πληροφορία η οποία δεν τον ενδιαφέρει στ’ αλήθεια. Κακά τα ψέματα, σε ένα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα το να ποστάρεις μόνο τη δουλειά σου δεν έχει τόσο ενδιαφέρον. Με το να δημοσιεύεις πράγματα από την προσωπική ζωή σου γίνεσαι πιο προσιτός στον θεατή, στον καταναλωτή, αλλά για μένα το να παρακολουθείς τις ζωές των άλλων είναι τελικά ένας αποπροσανατολισμός από τη δική σου ζωή. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Κι εγώ το ζω έτσι και το ψυχαναλύω μέσα μου. Γιατί θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή τι κάνει ή πού τρώει ο άλλος. Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ τα κοινωνικά δίκτυα είναι κάπου στη μέση. Προσπαθώ να είμαι διακριτική προς τους ανθρώπους και προστατευτική για την προσωπική μου ζωή.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είσαι υπερπροστατευτική.

Κακό είναι;

Καθόλου. Απλώς λόγου χάρη, ότι έγινες μητέρα και δεν το πήρε κάνεις είδηση.

Είδες; Άμα θέλεις, γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση της εγκυμοσύνης είχε διαρρεύσει και ήταν κάτι που με είχε πληγώσει γιατί και για ιατρικούς λόγους ήταν πολύ νωρίς. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα social media επικοινώνησα με πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές στην τηλεόραση ζητώντας να προστατεύσουν αυτή την πληροφορία. Δεν υπήρξε ένας που να αρνήθηκε. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Είσαι σεμνή; Ταπεινή; Κρυψίνους;

Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κανέναν στ’ αλήθεια το αν έχω παιδί, αν είμαι παντρεμένη, αν έχω χωρίσει. Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παιδάκι. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστή. Σε σχέση με την εγκυμοσύνη, ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εμένα. Δεν πήγα να φτιάξω τα νύχια μου για να τα δείξω στο Instagram. Αφορά και μια άλλη ζωή, έναν άλλο άνθρωπο την άδεια του οποίου δεν έχω, και άρα δεν μπορώ να τον εκθέτω παρά τη θέλησή του.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ειδικά σε μια περίοδο όπου πολλοί μεταχειρίζονται τα μωρά ως αξεσουάρ.

Καθένας διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή με τον τρόπο που κρίνει σωστό. Δεν κρίνω τον διπλανό που μπορεί να βγάλει φωτογραφία το μωρό του. Απλώς δεν θα ήθελα μια μέρα η κόρη μου να γυρίσει και να μου πει: «Από πού κι ως πού με πρόβαλλες;».

Πώς ζεις την εμπειρία της μητρότητας;

Θα σου απαντήσω αυτό που σου είπα πριν από λίγο. Σίγουρα μπορείς να γράψεις ότι δεν κοιμάμαι.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved