Ελένη Φουρέιρα: Η ανακοίνωση για την  επιστροφή της στη σκηνή μετά τον ερχομό του μωρού της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η ανακοίνωση για την επιστροφή της στη σκηνή μετά τον ερχομό του μωρού της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωράκι.

Ήταν καλοκαίρι ακόμα όταν μαθαίναμε από τη δισκογραφική εταιρία της Ελένης Φουρέιρα πως λόγω προβλήματος υγείας, δεν θα μπορούσε η τραγουδίστρια να συνεχίσει τις live εμφανίσεις της οι οποίες είχαν αναγγελθεί καιρό πριν.

Τελικά λίγους μήνες μετά ήρθε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και πλέον εκτός από τον ερχομό του μωρού της περιμένει και την επιστροφή της στη σκηνή. Αυτό ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο της στο Instagram.

«Μου λείπε η σκηνή», έγραψε ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως μέσα στο 2023 και μετά τη γέννηση του μωρού της θα επιστρέψει με ένα tour.

«Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα οι δύο κοινές τους φωτογραφίες με τις οποίες επέλεξαν να ανακοινώσουν τον ερχομό του μωρού τους, είναι χαρακτηριστικές της ευτυχίας που νιώθουν.

Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, με την Ελένη Φουρέιρα να φοράει ρούχα που αναδείκνυαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, οι δυο τους γελούν με την ψυχή σε πολύ αυθόρμητα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved