Νίκος Γκέλια: «Ήμασταν οικονομικοί μετανάστες, οι γονείς μου είχαν βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις»
Showbiz

Νίκος Γκέλια: «Ήμασταν οικονομικοί μετανάστες, οι γονείς μου είχαν βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις»

Ο Νίκος Γκέλια είναι ένας ταλαντούχος και καταξιωμένος ηθοποιός της γενιάς του και φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Σαράντου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος Γκέλια έχει δημιουργήσει μια λαμπρή καριέρα και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από εκείνον. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Έχεις μιλήσει για τον ρατσισμό που έχεις δεχθεί λόγω της καταγωγής ; Πώς το αντιμετώπισες;

Ήμασταν οικονομικοί μετανάστες. Οι γονείς μου είχαν βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις και κάπως έτσι θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και ήρθαν εδώ. Είμαι αγωνιστής στη ζωή. Έχω έλλειψη φόβου που τελικά δεν είναι και πάρα πολύ καλό τώρα που το σκέφτομαι, αλλά αυτό με έκανε να αγωνίζομαι για τη ζωή μου. Όσο άσχημα και αν πάνε τα πράγματα, πάντα σκέφτομαι «πάρε μια αν ίσα, κάνε ένα βήμα πίσω, δες τι συμβαίνει και προχώρα παρακάτω». Παρότι πέρασα δύσκολα, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, τους αγαπώ. Δεν είμαι καχύποπτος. Έχω συναντήσει βέβαια ανθρώπους στη ζωή μου που ήταν καλοπροαίρετοι, δεν τους ένοιαζε ποτέ από που είμαι. Υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν την ανάγκη να σε κρίνου.

Ποιες αξίες θα ήθελες να μεταδώσεις στην 3χρονη κόρη που έχεις αποκτήσει;

Θα ήθελα πολύ να μην την παίρνει από κάτω στις αναποδιές που θα της έρθουν. Στα καλά να μην παίρνει αέρα, αλλά και στα κακά να μην πέφτει ψυχολογικά. Με λίγα λόγια, να αγαπάει τον εαυτό της πολύ, οπότε να του φέρεται καλά σε οποιαδήποτε συνθήκη. Πάντως δεν υπάρχει σχολή για το πώς να γίνεις καλός γονιός. Μαθαίνω και εγώ παράλληλα με το παιδί μου.

Νιώθεις ότι οι δικοί σου είναι περήφανοι για σένα;

Ναι, το βλέπω στα μάτια τους. Η οικογένειά μου αλλά και οι φίλοι μου χαίρονται για όσα έχω καταφέρει, θα σου πω κάτι όμως, οι κολλητοί μου στις επαφές τους ακόμη με έχουν γραμμένο «κομπάρσο». Ήταν πάντα το αστείο μεταξύ μας. Νιώθω τυχερός που οι παιδικοί μου φίλοι δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο, είναι πολύ ωραίο και σε βοηθάει, γιατί θαυμάζεις κάτι σε κάποιον άλλο που είναι τελείως διαφορετικό.

Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved