Μαρία Τζομπανάκη: «Να έχει χαρές και εκπλήξεις όμορφες το 2023 για όλους»
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: «Να έχει χαρές και εκπλήξεις όμορφες το 2023 για όλους»

Ο «Σασμός» είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη επιτυχία και αυτής της χρονιάς κι αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο στην τηλεθέαση, αλλά κυρίως στην επιθυμία του κοινού να δίνει καθημερινό ραντεβού με τη σειρά, σταθερά και πιστά.

Ο ρόλος της Μαρίας Τζομπανάκη έχει συζητηθεί αρκετά. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι εύχεται για το 2023.

Η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού παραδέχεται ότι «είναι μια δουλειά που έγινε φωλιά αγάπης για όσους συμμετέχουμε».

«Αυτή την πρωτιά ένιωσε ο κόσμος και αγάπησε τη σειρά», υποστηρίζει, συνεχίζοντας: «Ευχαριστώ θερμά τους ακούραστους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, τα συνεργεία μας, τους σκηνοθέτες μας, πολλά ευχαριστώ στο “σπίτι μας”, τον ALPHA, που μας φροντίζει υπέροχα όλον αυτό τον καιρό, ευχαριστώ τον παραγωγό μας Γιάννη Καραγιάννη και το επιτελείο του, ευχαριστώ τους ακούραστους σεναριογράφους μας (τους πριν και τους νυν) και μια αγκαλιά αγάπης ευχαριστώντας τους ταλαντούχους συναδέλφους αλλά και τον κόσμο, τον κόσμο που αγάπησε τον κόπο και τις προσδοκίες μας.

Καμία επιτυχία δεν φυτρώνει κατά λάθος, χρειάζεται όλους μας και όλους σας για να γράψει τη δική της μικρή ιστορία στον χρόνο».

Ζητώντας ένα μικρό spoiler για την ηρωίδα της, αρκείται στο να ξεκαθαρίσει ότι «η Καλλιόπη είναι βράχος αλλά και κύμα, οπότε από αυτήν να τα περιμένουμε όλα».

Όσον αφορά στη δική της ευχή για τις φετινές γιορτές;

«Να έχει χαρές και εκπλήξεις όμορφες το 2023 για όλους! Και πιο πολλές γι’ αυτούς που πέρασαν δύσκολα τη χρονιά που πέρασε», λέει.

Πηγή: Τυπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved