Χριστίνα Χειλά Φαμέλη & Δανάη Παππά:  Οι ευχές για το 2023
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη & Δανάη Παππά: Οι ευχές για το 2023

Όσο κι αν πολλοί θεώρησαν ότι η δεύτερη χρονιά μιας σειράς δεν μπορεί να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την πρώτη, ο «Σασμός» έρχεται να αποδείξει ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχουν ταλέντο, αφοσίωση, μεράκι και αγάπη στην τέχνη της υποκριτικής.

Αποχαιρετώντας λοιπόν το 2022 και πλησιάζοντας στο 2023, όπου οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικές, οι δύο πρωταγωνίστριες της ελληνικής μυθοπλασίας μοιράζεται ευχές και στιγμές!

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Ο έρωτάς της με τον Αστέρη Σταματάκη από την πρώτη στιγμή τράβηξε το ενδιαφέρον. Με τον έρωτα και το μίσος να είναι συναισθήματα που εναλλάσσονται στη ζωή της, η τηλεοπτική Αργυρώ παραδέχεται το πόσο χαρούμενη είναι που ο «Σασμός» αγκαλιάζεται από το κοινό ενώ δεν παραλείπει να παραδεχτεί για τη συνέχεια: «Φαντάζομαι ότι η δύναμη της αγάπης θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο... και ο νοών νοείτω»!

Με αυτά τα λόγια, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μάς αφήνει να αντιληφθούμε ότι στα νέα επεισόδια του 2023 θα την ξαναδούμε μαζί με τον Σταματάκη, τον μεγάλο της έρωτα, αποκαλύπτοντάς του ίσως ότι ο Πετρής είναι παιδί του. Η ευχή της για το νέο έτος, μοναδική όπως και η ηρωίδα της: «Ελπίζω αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος, με λιγότερη βία και εκμετάλλευση, λιγότερη πείνα και φτώχεια, λιγότερες φυσικές καταστροφές και λιγότερη αδικία».

Δανάη Παππά

«Αισθάνομαι υπερήφανη που αυτό που ζούμε στα γυρίσματα και η προσπάθειά μας έχουν ανταπόκριση στον κόσμο. Πιστεύω πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα που κερδίσαμε», αναφέρει η τηλεοπτική θεοδώρα για τον «Σασμούλη» της, όπως αποκαλεί τη σειρά.

«Η Θοδώρα, με το πείσμα που έχει και την ανάγκη της για να εξιλεωθεί και να μην κάνει τα ίδια λάθη, θα φτάσει στα άκρα για να Βοηθήσει τους δικούς της ανθρώπους. Αυτό Βέβαια θα τη φέρει αντιμέτωπη με επικίνδυνες και σοβαρές καταστάσεις», αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τη συνέχεια της ηρωίδας της. Στο τέλος, όμως, κλείνει με μία ευχή γεμάτη συναίσθημα: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπούν να είναι υγιείς και γεροί. Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους ταξικούς και να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να κάνουν λάθος»

Πηγή: Τυπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved