Αλίνα Κοτσοβούλου - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Μας αποκαλύπτουν τι εύχονται για το 2023
Showbiz

Αλίνα Κοτσοβούλου - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Μας αποκαλύπτουν τι εύχονται για το 2023

Το πρώτο επεισόδιο του Σασμού προβλήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 κι έκτοτε έχει χτίσει τον δικό του θρόνο στους πίνακες τηλεθέασης. Διανύοντας τη δεύτερη σεζόν, οι τηλεθεατές αποδεικνύουν ότι το ενδιαφέρον τους όχι μόνο δεν μειώνεται αλλά γιγαντώνεται για τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων.

Αποχαιρετώντας λοιπόν το 2022 και πλησιάζοντας στο 2023, όπου οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικές, η Αλίνα Κοτσοβούλου και η Νεκταρία Γιαννουδάκη μοιράζονται μαζί μας ευχές.

Αλίνα Κοτσοβούλου

Για την Αλίνα Κοτσοβούλου ο «Σασμός» είναι οικογένεια. Δηλώνει ευτυχής και ευγνώμων για όλο αυτό που ζει, απολαμβάνει τη δουλειά και υπογραμμίζει ότι η ομαδική τους προσπάθεια, αποδεικνύεται αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Η ηρωίδα της θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 2023, με την ίδια να αναφέρει: «Η Άννα έχει περάσει πολλά και έχει καταφέρει με υποχωρήσεις και υπομονή να έχει καλή οικογένεια, όπως την ορίζει η κλειστή κοινωνία του χωριού. Το νέο έτος θα τη δούμε δυναμική, να διεκδικεί επιτέλους τη θέση της ισάξια δίπλα στον άντρα της, κερδίζοντας με το σπαθί της».

Η δική της ευχή για τη νέα χρονιά είναι ουσιαστική. «Εύχομαι να είμαστε ελεύθεροι από καταστροφικές ιώσεις που μας περιόρισαν τα τελευταία χρόνια, να απολαμβάνουμε τη ζωή μας, να μικραίνουν οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων και, φυσικά, να κάνουμε Σασμό»!

Νεκταρία Γαννουδάκη

«Η καταπληκτική σεναριακή ομάδα της σειράς κρατάει καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα, ακόμα και από εμάς τους ηθοποιούς! θα δούμε και άλλες πτυχές της Σοφίας. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τις εξελίξεις», δηλώνει η Νεκταρία Γιαννουδάκη ή αλλιώς η τηλεοπτική Σοφία.

Μέσα από τον «Σασμό» αγαπήθηκε ιδιαίτερα, με την ίδια να μιλά για το πώς αισθάνεται για όλα αυτά: «Νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη που ήμουν παρούσα και εκ των έσω σε αυτήν την όμορφη δουλειά, με τόσους σημαντικούς και σπουδαίους συναδέλφους αλλά και συντελεστές! Όταν ξεκινάει μια σειρά, η επιτυχία δεν είναι αυτονόητη! Από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό καλοδέχτηκε τον Σασμό μας και αυτή η άγνωστη μέχρι πέρυσι λέξη στους μη Κρητικούς συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα! Δεν είναι μαγικό; Ευχαριστούμε τόσο πολύ». Η Νεκταρία στέλνει και τη δική της ευχή για το 2023, αναφέροντας: «Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να μην κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θα θέλουμε να μας κάνουν. Και λίγη περισσότερη ταπεινότητα»

Πηγή: Τυπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved